This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3524042
  Anonym Rimmer

  Hej

  Rejser pt. i Thailand og skal have et nyt turistvisum inden laenge. Er der nogen, som har erfaringer med at tage over graensen til Burma og faa det der?

  #3524062
  Anonym rasmus

  jeg har værfet i Burma en enkelt gang og få det gjort.. var helt nordpå og gik uden problemer.. (mange gør det)
  Hvis man opholder sig på øerne sydpå er der en del rejsebureauer der gerne gør det for dig. Så betaler man bare en fee og de tager så passet i et par dage og wupti..
  Burma er forresten rigtigt spændende selvom man kun tager en dag der

  #3524207
   sara isabella

  ved godt at det nok er for sent at svare, men bare lige hvis der var andre der swkulle laese det her… Man skal IKKE give sit pas til travel agents i thailand. Tror i oevrigt heller ikke at det foregaar aabenlyst mere som det gjorde tidligere. Har i hvertfald ikke oplevet det de steder jeg har rejst* koh tao, phangan, samui, krabi, phi phi, lanta bangkok, similan osv……… paa koh tao for aar tilbage var ovenstaaende praksis ofte benyttet, men en dag fik politiet nys om det og alle dem der havde afleveret deres pas fik store boeder og forbud om at komme tilbage til thailand……. Kun hvis der er tale om at skulle soege om visum til andre lande via ambassader kan det vaere okay at give sit pas til travel agenten. Men lad vaere med at faa andre til at faa et nyt indrejse visum til thailand for jer… Det kan ikke betale sig….

  #3524413
  Anonym Anonym

  Hejsa

  Prøv at læse på thaivisa.com

  Det skulle nu ikke længere være muligt at lave visaruns til Malaysia. Har dog ikke læst at Myanmar skulle være berørt af de nye regler, men thaierne er generelt ved at stramme op på udlændinges ophold. Mener at reglen med max 90 dages ophold inden for en hver 180dages periode stadig er gældende. Medmindre du får visum fra en ambassade.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account