This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3662518
  Anonym Isabell

  Hejsa,

  Ved I hvilken dokumentation der pt. er nødvendig når der skal søges visum til Indien? Vil rejsebeskrivelse, bankoversigt, flybooking og hotelbooking være nødvendigt?

  Vi kommer til at have fire uger i landet. Hvad må vi bare ikke gå glip af? Hvor meget er realistisk at nå?

  På forhånd tak for hjælpen.

  #3662649
  Anonym Mikkel

  Ja, de skal have en bank-oversigt, og Husk et pas-billede derudover skal du være forberedt på at det godt kan tage op til 4 timer på den indiske ambassade. Og hvis i ikke bor i nærheden, så en frankeret retur konvolut. Der skal også udfyldes samt udprintes og medbringes en Visa Application Form, http://www.indian-embassy.dk/visa_online.html Husk også at jeres Pas skal gælde 6 mdr. fra hjemrejsetidspunkt.
  Det er ret nemt at komme rundt i Indien, det eneste man skal gøre i stor stil, er at væbne sig med tålmodighed. Deres Busser er alle forsynet med Navene på de byer de standser i, og hvis du skal til vestsiden af landet er det rigtig nemt og billigt at tage med toget (mener jeg gav 140 kr. for rejse mellem Kerela og Goa). Derudover har de nogle fantastiske øer nede sybpå, hvis i er interesseret i at snorkle og dykke. Der er også meget kultur, specielt i Agra, men man kan kun komme derud med Taxa eller Bus, så det er en dagrejse. Husk altid at prutte om prisen, da man ellers hurtigt kommer til at betale op til 10X priserne. Nær Taj Mahal ligger Agra lotus temple, som også er et besøg værd. Deres mad er også et af højdepunkterne, specielt deres mange vegetarretter. Og afhængig af årstiden fås stort alt inden for frugter, grønsager og krydderier. Også mange som vi ikke har i Vesten.
  God tur.

  #3662803
  Anonym Isabell

  Hej Mikkel,

  Tusinde tak for svar. Dvs at vi ikke vil få brug for rejseplan, flybilletter og hotelreservationer når vi søger visum?

  Tak igen

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account