This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3537766
  Anonym Rams

  Hej 🙂
  Vi er et søskende-par, der er ved at planlægge en rejse til afrika. Men vi er i tvivl om hvordan man gør når man skal søge visum? Er der mulighed for at have dem med hjemmefra, eller skal de købes i lufthavnene? Vi skal nemlig til flere forskellige lande.

  Vi planlægger bl.a. at tage til Kenya, Tanzania og Sydafrika. Nogle der ved hvor sikkert det er i de enkelte lande, og er det bedst at rejse rundt med guides eller kan man sagtens rejse alene?

  Håber nogle vil hjælpe 🙂

  #3537767
  Anonym Claus

  I kan søge om visum til Kenya på ambassaden i Stockholm, men I kan også bare vente til I er i Nairobi og få det lavet dér. Det koster 50 USD + pasbillede og kopi af pas.

  Visumfrit i Sydafrika, men i skal have en billet ud af landet

  Det er helt sikkert at rejse rundt i de lande, som I nævner, men I skal passe på i hovedstæder som Dar Es Salaam, Nairobi og større byer i Sydafrika.

  Der findes mange måder at komme rundt på, enten med offentlig transport eller man kan købe sig en plads på en af de mange overlands trucks, der kører fra Sydafrika og til Kenya/Uganda og omvendt.

  mvh
  Claus

  #3537773
  Anonym rejsefætter
  #3537774
  Anonym rejsefætter
  #3537780
  Anonym Mie

  Tanzanias Konsulat – Visumkontor
  Gothersgade 21, 2. sal
  København K
  Tlf. 33164900
  E-mail: mail@ejendomskontoret.com

  #3537768
  Anonym misslou88

  Hej!

  Tanzania kræver visum og ambassaden anbefaler at man får det lavet før man rejser.. Det koster 400 kr.. Flere får det først lavet når de kommer til landet, så det må i selv vurdere..
  Rejser selv til tanzania til sommer og har valgt at få lavet mit visum hjemmefra.. Havde passet igen efter 5 dage:)

  held og lykke med rejsen!

  Louise

  #3537786
  Anonym DanielJohansen

  Jeg havde ingen problemer med at få et visum til Tanzania ved ankomst. Hoppede på en lokal bus i Nairobi mod Dar Es Salaam der stoppede ved et immigrationskontor på grænsen. Jeg betalte USD 50 hvorefter der blev taget et billede og printet et visum på et klistermærke der var lige til at sætte i passet. Jeg så absolut ingen andre turister på grænsen så kan kun forestille mig, at det er mindst lige så nemt i en international lufthavn.

  Betalte ligeledes USD 50 i Nairobi ved ankomst med fly. Det gik virkelig nemt som i Tanzania og blev ikke bedt om et pasbilede, det var bare et klistermærke med ind- og udrejsedetaljer.

  Som Claus også siger er Sydafrika visumfrit, op til 90 dage.

  Rigtig god tur:)

  #3537769
  Anonym Rams

  Okey, tak for svarene.. 🙂 Tænker også det kunne være en fordel ihvertfald at have nogle visum inden vi rejser. Har Tanzania en ambassade i Danmark?

  #3537796
  Anonym Maja

  Hej
  Jeg har lige været i Kenya, vi landede i mombasa, og der kostede visum kun 25 dollars (selvom vi også havde fået af vide det var 50 ;)). Det fik vi bare lavet i lufthavnen

  Glæd jer DET ER SÅ FEDT!!

  #3537797
  Anonym Maja

  Hej
  Jeg har lige været i Kenya, vi landede i mombasa, og der kostede visum kun 25 dollars (selvom vi også havde fået af vide det var 50 ;)). Det fik vi bare lavet i lufthavnen

  Glæd jer DET ER SÅ FEDT!!

  #3537798
  Anonym Maja

  Hej
  Jeg har lige været i Kenya, vi landede i mombasa, og der kostede visum kun 25 dollars (selvom vi også havde fået af vide det var 50 ;)). Det fik vi bare lavet i lufthavnen

  Glæd jer DET ER SÅ FEDT!!

  #3537788
   chris Præstegaard

  Hej

  Det er ikke nødvendig at søge visum til Tanzania hjemmefra..Dette kan i få lavet i lufthavnen når i kommer..det koster 50$..og tager 10 min.

  Men hvis i har det bedre med at få de forskellige visa lavet hjemmefra er det jo også muligt.

  I må have gang i rejse bøgerne så skal i nok finde vej igennem “Afrika” og husk på at det som ikke “var planlagt” kan værer de største oplevelser !!

  Som nævnt tidligere skal man lige bruge lidt sund fornuft i de store byer..men det gælder altså også andre steder hernede..”også de smukke strande”

  Kommer i til Zanzibar og skal bruge nogle tips herom er i velkommen til at skrive til mig jeg bor hernede.

  Held og lykke med jeres tur

  Chris

  #3538463
  Anonym claus

  Hej med jer.

  Til det i skal, så køb biblen(Loney Planet) den forklare alt hvad i har brug for.

  Der er billiger og nemmere at få visum når i kommer frem, hold jer fra byerne om natten, med mindre i ved hvad i laver, ellers tag taxi.

  jeg har kørt fra cape town og tilbage til danmark i bil via østafrika.
  så skulle der være noget bestemt i vil høre om, så skriv til mig.
  Claus truelsen facebook.

  #3538532
  Anonym Rikke :-)

  Kenya er fantastisk! Jeg var ude i slummen 10 km fra nairobi og var meget glad for der var nogen til at vise mig rundt.. det er meget forskelligt nogle kvartere skal man ikke gå som hvid alene andre er det ikke noget problem overhoved:-) jeg betalte 25 usd i visum til kenya..

  #3538713
  Anonym Rams

  Tusind tak for alle svarene 🙂
  Det er dejligt at andre har positive erfaringer med at rejse i Afrika, da mange andre er ret skeptiske 🙂

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 15 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account