This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3524440
  Anonym Anonym

  Vi rejser til Kina – Vietnam – Cambodia- Filippineren her til sommer, vi regner med at bruge 3 uger i Vietnam og ca. 1-2 uger i Cambodia. Vi har på forhånd søgt visum til Vietnam, men har ikke fået noget til Cambodia ,da vi regner med at kunde få det der nede, men hvor og hvordan gør man det nemmest? Har hørt at det godt kan tage en 3 dage at få fremstillet. Er det rigtig ? og hvis det er, kan man så undgå den ”lange ventetid”?

  På forhånd tak.

  #3524443
  Anonym Rasmus

  Hvis i rejser til Cambodja overland fra Vietnam kan i bare få det lavet ved grænsen.. Koster 20 dollars og tager 5 min.. Hvis i flyver ind i landet kan i ligeledes bare få lavet det til samme pris i lufthavnen.. har gjort begge dele og var ingen problemer.. Husk bare nogle Us-dollars som også er den mest gængse møntfod i landet..

  #3524445
  Anonym Anne Marie

  Jeg har fået lavet visum til Cambodia i Ho Chi Minh City. Gik ind på ambasaden og aflereverede mit pas. Gik en tur rundt i kvarteret og spiste frokost på en restaurant. Kom tilbage og hentede mit pas. Nemt og enkelt – men sikkert endnu hurtigere hvis man får det lavet ved grænsen. (Det er jeg dog ikke sikker på man kunne i år 2000)

  #3524449
  Anonym Magnus

  Som skrevet ovenfor, hav nogle dollar med, fortrinsvis små sedler. Får I visumet ved en grænse kan I godt regne med at skulle betale ekstra, penge som ryger lige ned i grænsevagtens lomme. Nægter I at betale mere end de 20 dollar det koster, kommer I til at vente længe, men det drejer sig måske bare om 5 dollar. Hav nogle pasbilleder med, ellers kommer I også til at betale for det. Ingen problemer i lufthavnen derimod, hurtigt og nemt.

  #3524451
  Anonym JEsper jensen

  Flyver du til Cambodia, kan du faa visum i lufthavnen.

  Husk at have pasbilleder og dollars med.

  #3524464
  Anonym Sandager

  Cambodia… Ahhhh der er bare skønt….
  Undrer mig andre ikke har nævnt det. Sikkert fordi det er så meget lettere at ordne ved ankomst. Men man kan få lavet E-visa over nettet.

  http://evisa.mfaic.gov.kh/

  men disse viseringer kan ikke bruges ved alle indrejsesteder.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account