This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3545091
  Anonym Erik Kraft

  Min kæreste og jeg skal til Asien i September og ca 6 måneder frem.

  Vores rejse er først og fremmest baseret på, at vi ikke skal stresse efter at nå noget, hverken bestemte lande, steder og ikke mindst forudbestilte fly og tog!! Dog har vi en overordnet plan.

  Dette giver dog lidt problematik, da jeg kan læse mig til, at de fleste (hvis ikke alle) lande, vil se udrejse billetter i forbindelse med at udstede visum over grænserne (til fods/bil/bus/tog).

  Vi skal selv både til Vietnam, Cambodia, Laos, Thailand, Indien, Sri Lanka, Filipinerne, Malaysia, og Indonesien… Men ingen af stederne har vi planer om, at købe billetter ud af, før vi står og skal videre…

  Så vi vil meget gerne høre fra nogen, der har gjort det samme (eller prøvet)… om hvad udfaldene var???

  Vh. Erik

  #3545105
  Anonym Claus

  Det er rigtig god ide ikke at planlægge for meget i deltaljer, men en god ide at have et overordnet blik på, hvilken vej skal turen tage. Nu har I jo en rum tid, men østen er jo også et stort område, og I regner vel ikke med at skulle se det hele?

  Det er vigtigt, at I også slapper af, når I finder et godt sted. Brug lang tid på stedet og med at opbygge et netværk. I skal se en masse fysiske ting, men I skal vel også mærke kulturen på flere måder. Og rejser I for hurtigt oplever I ingenting, kun en monotom rytme med at skifte hostel, tog og fortælle den samme historie om igen til nye rejsende. Det er trættende.

  Forventninger til et nyt land kan I imødekomme ved at finde ud af, hvad det er for et land, I skal besøge. Der er meget stor forskel om det er i den sydlige eller nordlige del. Landets historie osv…

  Jo mere åben, I er for at se nye ting, desto mindre skuffede/dårlige forventninger får I. Det er jer, der er gæster.

  I kan jo fint rejse over land i SØ-Asien, men Indien, Filippinerne skal I vel have billet videre. Køb en billet med åben afgang.

  mvh
  Claus

  #3545096
  Anonym Claus

  Der er risiko ved alt, det er dog ikke særlig tit, at der bliver kontrolleret for flybilleter, når man rejser over land. Men I skal vel også videre (?). Fra Filippinerne afgår der ganske vist en båd til Malaysia, men det er jo ikke hver dag, den sejler.

  Fra Indien til SØ- Asien skal I vel også flyve. Der er jo ingen overgang gennem Burma.

  Det værste, der kan ske, er, at I får lov til at betale for en returflybillet.

  mvh
  Claus

  #3545097
  Anonym Erik Kraft

  Selvfølgelig skal vi flyve videre fra mange a stederne, men vi vil helst ikke booke billetten ud af landet, inden vi er kommet ind i det….
  Hvad nu hvis det på ingen måder opfylder vores forventninger, hvad enten det er til den gode eller dårlige side…
  Planen er, så vidt muligt, at kunne tage et par dage af gangen, og hvis vi kommer til et sted, som egentlig bare skulle have været et gennemrejse punkt, så vil vi have muligheden for at blive der en uge ekstra (selvfølgelig indenfor visum), eller modsat, et sted vi troede vi ville tilbringe 3 uger, har vi måske lyst til at forlade efter 2 dage, så vil vi helst ikke være “låst” pga. forudbestilte billetter…

  Har efterhånden læst så mange tråde, og hørt fra mange bekendte, at de største fejl folk ALTID laver ved sådanne rejser, er at planlægge det hele på forhånd, så man oftest ikke har tid til at nyde de steder, som man ikke havde forventet ville “fange” en…

  Håber det giver mening.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account