This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3507454
  Anonym Anonym

  Hej derude!
  Jeg er løbet på et lille problem mht. visum i Mongoliet. Situationen er således: En kammerat og jeg skal først rejse ca. 2mdr i Sydøstasien (Thailand, Vietnam, Cambodia, Laos) hvorefter vi tager til Beijing for at være i en uges tid og siden stige på den Transsibiriske Jernbane, hvor vi bl.a. skal gøre et stop i Mongoliet. Hvis vi får et visum hjemmefra gælder det 3mdr fra udstedelsestidspunktet, hvilket giver os ret lidt tid at løbe på. Kan vi få et visum i Beijing? Er det besværlig og hvor lang tid skal man regne med at den slags tager? Vi er førstegangsrejsende og ved stort set intet.

  mvh rejsende onkel og venner.

  #3507484
  Anonym none

  Hej rejsende onkel og venner!
  Prøv, at kontakte Mongoliets Ambassade i Belgien (som er den nærmeste af Mongoliets ambassader ifølge dette link http://myndigheder.danmark.dk/myndighed.asp?page=orgenh&objno=107792) og spørg dem om det er nødvendigt for jeg at ansøge om visum til Mongoliet. Vær sikker på om I ikke også skal have visum til Rusland.
  Rigtig god tur.
  Mvh. Jesper

  #3507493
  Anonym rejsendeonkelmac

  Hej
  Tak for svaret.
  VI skal have visum til både Mongoliet og Rusland.

  #3524513
  Anonym Bulgan

  Hej rejsende onkel og venner,
  Man kunne en gang få visum ved ankomst i lufthavnen i UB (Ulaanbaatar). Men ved ikke om det gælder stadig idag. I Beijing er der en mongolsk ambassade ikke langt fra Juangoumenwei – ikke langt fra Silkemarked. Hjemmesider plejer at være et godt redskab til at finde oplysninger.
  Ellers må du spørge konsulatet i KBH. Hvis I kikker på Alt rejsers hjemmeside kan man få Mongoliets konsulatets visum ansøgningsblanket, pris, adresse.
  Held og lykke! mvh, Bulgan

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account