This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3510820
   Plelelle

  Hey. Er der nogen der kender visumreglerne til Thailand godt? Jeg kan ikke rigtig komme igennem til Ambassaden. Siden okt. 06 kan man kun lave 2 visarun til Thailand, så skal der gå 6 måneder før man kan komme ind i landet igen, man kan max. opholde sig i landet i 90 dage. Mit spørgsmål går på om min billet retur til DK godt må overskride de 90 dage, så længe jeg ikke opholder mig i Thailand? Syntes nu nok de strammer de der regler og spænder lidt ben!

  #3510911
  Anonym Anonym

  visarun betyder at tage ud af landet, og ind igen for at få nyt visum (30 dage), det er det de fleste gør. Men man kan opholde sig i 90 dage indenfor 6 måneder, det jeg er i tvivl om er, hvor mange gange man må rejse ind og ud af landet. Damen på ambassaden sagde at hvis man flyver til Bangkok kan man kun gøre det en gang, hviolket kun giver 60 dage…. Så det hænger ikke helt sammen med reglerne på ambassadens side. Jeg kontakter hende.

  #3510912
  Anonym Anonym

  Okay…

  Det lyder ret forvirrende… Men meld endelig tilbage hvis du finder ud af noget 🙂

  #3510887
   Xplosive_shalai

  Godt spørgsmål. Vil jeg også gerne have svar på.

  Jeg var i Thailand i november, skal igen i midten af februar, i juli og igen i september…. “visarun” betyder det at krydse grænsen eller at opholde sig i landet i en vis periode??

  #3510931
  Anonym Anonym

  hej jeg rejste i thailand sidste år. var i landet 1 gang 30 dage og kom så tilbage igen efter gennemrejse cambodia og vietnam og fik igen 30 dage. Men da vi var ilandet mere end de 30 dage gik vi hen til visum bureauet og fik tildelt yderligere opholdstilladelse! Mod betaling selfølgelig! Men det gik hurtigt. Ellers kontakt Jysk rejsebureaus hovedkontor/hostel i Bangkok der er der danske konsulenter som er super til at hjælpe og guide dig igennem dette!

  #3510972
   Plelelle

  Tak for hjælpen……Jeg fik selv forlænget mit visum med et par uger hos immigrationen i Bangkok, men jeg er ikke sikker på at det er så nemt mere… Jeg tager afsted om et par uger, så må vi se om de lukker mig ind igen når jeg skal hjem i juni…. 🙂

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account