This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3529114
   comeawaywithme

  Har I været inde og kige på http://www.visumformular.dk? Der kan I altid se de gældende regeler i alle lande. Man plejede at kunne få lavet visum til Vietnam hjemmefra til en måned. Så sender man pas og penge til ambassaden og de laver et visum. Nærmere forklaring vil I finde på Visumformular. I Cambodia kan man ved nogle grænse overgange få et visum på 30 dage udstedt på stedet.

  #3529111
  Anonym loui7421

  Hej. En veninde og jeg rejser til Vietnam d. 25/6. Vi flyver til Bangkok og derefter til Hanoi. Vi vil rejse i Vietnam i ca 1 måned og derefter sejle ind til Cambodia. Til slut flyver/kører vi tilbage til Bangkok.
  Er lidt i tvivl mht. visum i de to lande. Ved at man kan få 15 dages gratis visum til Vietnam, men det er jo ikke nok. Hvor er det nemmest at få lavet Visum henne, evt i Bangkok? Og hvilke regeler gælder Cambodia.
  På forhånd tak! (o:

  #3529530
  Anonym Marianne

  Har selv lige været i Cambodia, og vil bare lige fortælle, at når I skal ind i Thailand igen, får i kun 14 dage, hvis i krydser grænsen til fods. Hvis I flyver tilbage til Thailand får i en måneds visum. Ved indrejse til Cambodia får i automatisk en måneds visum.
  Ellers er det min erfaring, at det er nemt at få visum i Bangkok til de omkringliggende lande.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account