This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3527256
  Anonym anderssv

  vi er et par et par der skal en tur til asien her til januar, og har et par spørgsmål ang. visum.
  Vi har tænkt os at få lavet visum til vietnam i Bangkok – er det noget der kan lade sig gøre? vi vil gerne høre om der er nogen der har erfaringer med det og hvor lang tid vi ca. skal regne med at det tager.
  En anden ting vi ikke helt er afklaret med, er hvorvidt vi skal kunne fremvise en udrejsebillet når vi ankommer til Thailand. Vi skal ikke være der mere end 14 dage i første omgang, men har først reservationer i et andet land efter to måneder.

  Håber nogle kan hjælpe 🙂

  Hilsen Anders og Anne

  #3527263
  Anonym Rasmus

  Man kan lave 30 dages visum til Vietnam i bangkok på et par dage.. Kan gøres i stort set alle rejsebureauer… Danskere kan dog få 15 dages gratis visum.. Så hvis man kan nøjes med det slipper man for bøvlet med at lave det før..
  Thailand is no problemo..

  #3527258
  Anonym Jane

  Mht visum til thailand så kan i tage det helt roligt.. Man må være i landet i maks 30 dage på et turistvisum som man får ved indrejse.
  I guidebøger står der at man skal kunne fremvise billet til videre rejse eller kontanter nok til at købe en på stedet – men det behøver I ikke at være nervøse for for de kigger knap nok på en når man går igennem immigrationen

  #3527303
  Anonym Ronni

  Regnede heller ikke med at Thailand ville vaere et problem, skulle mellemlande i Tyskland og der ville de ikke lade os ombord paa flyveren til Bangkok hvis vi ikke havde en udrejse billet. Men de ville gerne saelge os en retur billet, som vi saa kunne afbestille igen i Thailand.

  Saa hvis i mellemlander i tyskland, saa proev lige at tjekke op paa det inden.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account