This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3523964
  Anonym AnneP

  Jeg har planlagt en rejse en måned rundt i sydøstasien. Jeg lander i Bangkok og skal to måneder senere flyve fra Bangkok igen. I løbet af de to måneder skal jeg være i Thailand, Vietnam og Malaysia. Måske Laos og Cambodia. Så vidt jeg kan forstå skal jeg ikke søge om visum i disse lande? Eller hvad?

  Hvis jeg feks. er 5 uger i Thailand og 3 uger i Vietnmam skal jeg så søge om visum?

  Og hvad med Malaysia, Laos og Cambodia?

  Evt. nogen der har en god hjemmeside omhandlende visum, synes visumformular.dk er dårlig..

  Tak!

  #3523967
  Anonym Pernille

  Thailand og Malaysia er ikke noget problem når det ikke er længere tid. I Vietnam får man med et dansk pas, 2 ugers visum ved indrejse, men jeg mener man betaler lidt for det (Husk nogle dollars). I Vietnam kan de hjælpe dig med visum til Cambodia eller Laos, man kan vist få det ved nogle grænser, men efter min opfattelse er det bedst at få nogen til det. Jeg afleverede bare mit pas og nogle dollars til det guesthouse jeg boede på, så fiksede de det på 1-2 dage. Du skal vist bruge nogle pasfoto til at få lavet visum, men dem kan du få taget billigt i Bangkok 🙂 Mht. en side om visum, jeg plejer bare at kontakte ambassaderne, så er man sikker på et opdateret svar.

  #3523977
  Anonym rasmus

  Visum i Vietnam er gratis for de 15 dage.. Længere perioder kræver at man ansøger inden (evt. Khao San Road i Bangkok)
  Hvad angår Cambodja er det muligt at få visum de fleste steder on arrival. Der er dog små overgange mellem Laos og Cambodja hvor det ikke er muligt. Det samme gælder for Laos. Jeg plejer at lave det på Khoa San Road. Er ligeså billigt som ved grænserne og går stærkt.

  #3544937
  Anonym Christian Bech

  Hej er der nogen der kan fortælle mig om man så bare kan tage ud af landet i fx nogle få dage for så at vende tilbage til vietnam

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account