Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3544992
  Anonym AnneRingaaard

  Hej 🙂
  Vi er en gruppe lærerstuderende, som skal være i praktik i 6 uger i Arusha. Når vi er færdige der, tager vi ca 10 dage til Zanzibar.

  Vi vil gerne høre – hvad skal man se/hvor skal vi bo? Hvilken del af øen? Hvor er der godt at spise? Osv osv. 🙂
  Vi vil gerne have noget fest og farver 🙂 Nogle flotte strande, og ikke alt for dyre hoteller 🙂

  Tak på forhånd!

  #3544994
  Anonym Claus

  Zanzibar er jo ikke en party ø a la Koh Phang Nang, der er nogle steder i Stone Town, hvor I kan høre lidt musik. Og ellers kan I jo tage til Nungwe nordpå, som er strandsted, hvor der er lidt mere musik.

  Overnatning er der masser af muligheder. Stone Town er en smule forvirrende pga labyrint gaderne, men der er mange hostels hoteller, så det er bare om at spørge. Og det er et relativt lille område. Spise? Der hvor der er mad, og det er der mange forskellige steder.

  I har trods alt 10 dage til at udforske Zanzibar, og øen lever jo stort set af turisme, så jeg tror ikke, at I kommer til at mærke nogen former for nævneværdigt afsavn.

  mvh
  Claus

  #3545000
  Anonym Camilla

  Tag til Paje, der er verdens smukkeste strand og ikke særlig turistet! Der er også et forholdsvist billigt, danskejet hotel i den lille by, som er super hyggeligt. Nu har jeg lige glemt navnet, men det hænger sammen med Zanzibar Højskolen. De har nogle små strandbarer 😉

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account