This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3500184
  Anonym Backpackers Online

  Jeg vil gerne til NZ, og har godt en maaned til raadighed. Er der nogen, som har forslag til en rute, og hvad maa man bare ikke gaa glip af? Paa forhaand tak.

  #3500185
  Anonym Backpackers Online

  Hej. jeg har både rejst og boet i NZ. Hvis du har en måned skulle du have rimelig god tid. Ankommer du til Aukland er der mange hostel der der kan hjælpe dig videre. Du kan rejse med tog eller bus, eller finde nogen du kan dele bil med eller tomle (det sidste kun hvis i er to!!) Jeg vil fore slå du ser Roturua, hvor de har hotpools, ala Island. der er også meget om Marios kultur. Ved Taupo, der ligger midt på Nordøen, ved Taupo lake (den store sø) Kan man komme ud og sejle, gå ture og er et sted hvor mange backpackere mødes. Der er utroligt flot og mange små ture. Men ellers er det nok sydøen hvor der er mest for backpackere at se. Ved nelson (ordligst på sydøen) er der the tasmanien track, so mer en god begynder tur og meget smuk, men der skal ses før du ser de andre “traks “. Så er der Kaikuri, hvor man kan komme ud og se hvaler, svømme med delfiner og se sæler 0g søløver. man skal nok afsætte mere tid her da vejret kan drille og de så lukker turerne en dag. I Dunidin, syd på, kan du se albatroser, det eneste sted i verden hvor de yngler så tæt på mennesker. Du kan se pingviner nå de hver aften på klokke slet kommer ind til land i 100 vis, og der er mange smukke turer der. Der udover er der chokolade fabrikken Cadbury – verdens bedste chokolade! Ved Te Anau er der en meget smuk tur der hedder Routherburn track (ved ikke om det er stavet rigtigt) som er stejl og lidt hård, men utrolig smuk, og værd at se. Ved Queenstovn er der en masse ting at se: Sheepstation, hvor du kan se hvordan man arbejder med får; cattelstions og meget mere og så mødes igen mange backpackeres her. Så er der gletcherne nord for queenstovn, og andre mindre serverdiheder jeg ikke lige kan huske på stående fod op ad vestkysten på syd øen. Jeg håber det kan hjælpe dig, men ellers finde du hurtig ud af de bedste steder fra de backpackere du møder eller de steder du overnatter. Du er ogso velkommen til at skrive til mig på Teine@ofir.dk .Håber du får en god tur.

  #3500186
  Anonym Backpackers Online

  En måned er ikke lang tid, men sydøen er nok den du skal koncentrerer dig om. Vil du sikre dig at du ikke går glip af tingene så book dem når du ankommer til øen, da der kan være flere dages vente tid de forskellige steder.
  Der er to tracks som er meget smukke. Den første er Abel Tasman nat. park, som du kan komme til fra Nelson (kræver ikke booking), den anden og noget hårdere men også smukkere tur er ved Queenstown, og hedder Routherburn tracks ( det er 10 år siden jeg har været der så tilgiv mig hvis jeg staver lidt forkert).
  Nord for Christchurch ligger en lille by hvor du kan se hvaler, svømme med delfiner, og se sæler og søløver. Der er det nok nødvendig med booking og godt vejr, for hvis det stormer for meget lukker de .
  I duniden er der Albatrosser og der er det nødvendig med booking da der kan være en uges ventetid ellers. Der kan du også se pingviner og mange andre søfugler og byen har i det hele taget meget at byde på. Det er bestemt et besøg værd!!!!
  Hvis du ikke har gået på glacier før, kan du prøve det på vest kysten. Der to, fox glacie og st, josef(tror jeg den hedder) glacie. Det er også turen værd.
  Iqueenstown kan du se hvordan en rigtig fårefarm fungere med hunde og klipning af fårene m.m.Også godt.
  Der ud over er der mange andre ting, men når du kun har en måned, er det godt at planlægge, da afstandende er store og man bruger megen tid på transport. Ellers prøv the travel survive kit…. en travellers bibel.

  #3500404
   Stegelmann

  Hello ! Ting at se og prøve i New Zealand:

  Auckland – spændende by – tag ned til havnen.
  Rotorua – Maori kultur og natur fænomer
  Taupo – Lake Taupo og så….yihaaa Skydiving !
  Wellington – kunst og live music
  Nelson – Tasman Abel Nationalpark i kajak
  Queens Town – moutain bike, sejling og MEGA FEST !
  Milford Sound – verdens flotteste natur !

  Go tur ! Jørn / Kolding

  #3500405
   Stegelmann

  Hello ! Ting at se og prøve i New Zealand:

  Auckland – spændende by – tag ned til havnen.
  Rotorua – Maori kultur og natur fænomer
  Taupo – Lake Taupo og så….yihaaa Skydiving !
  Wellington – kunst og live music
  Nelson – Tasman Abel Nationalpark i kajak
  Queens Town – moutain bike, sejling og MEGA FEST !
  Milford Sound – verdens flotteste natur !

  Go tur ! Jørn / Kolding

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account