This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3535364
  Anonym Cathrine

  Hej Christina..
  Jeg er selv lige kommet hjem fra at have boet et år i Sydney, hvor jeg bl.a. fik fornøjelsen af at se store dele af landet.
  Der findes rigtig mange fede gruppe rejser rundt i landet, men mange vælger du at leje en auto camper – mest populære er chuppyen, som er en rigtig hippy vogn, som klarer arbejdet for dig, dog skal det lige nævnes at de kører i modsatte side, hvilket ikke er lige så svært som man tror.
  Der er rigtig mange ting at se op langs østkysten, dog er 4uger ikke ret lang tid hvis i skal nå så langt, så mit bedste råd er enten at kigge på en af gruppe rejserne da de ofte viser en alle de lækre steder eller slå op i en god rejsebog og se hvad der tiltrækker jer mest.
  Dog eftersom I endnu ikke har planlagt noget vil jeg anbefale at i lige kigger på adventurtours.com.au mener jeg den hedder. de har en rigtig fed udflught ned af vestkysten hvor man ser alle klassikkerne som Ayers Rock, Uluru i Alice Springs og så ellers kommer ud i den mest betagende og sindsoprivende natur hvor man virkelig får en oplevelse for livet, og en ting er sikkert, du møder ingen andre turister på vejen, da I kommer ud hvor kun den mest garvede Australier begiver sig ud, men det er så mange gange federe end noget østkysten har at byde på. Jeg tager selv tilbage og gentager turen til foråret, kan simpelthen ikke holde mig væk fra det land, man bliver så afhængig af deres livsstil, natur og VARME!
  Mange hilsner Cathrine.

  #3535365
  Anonym Cathrine

  Og hvad angår billetter vil jeg skynde mig at bestille nogen gennem Kilroy Travels da de ofte kan sælge jeg nogle “billige” ungdoms billetter, jeg sparede 6000kr. ved at køe deres ungdomskorts til 250kr.

  #3535353
  Anonym -Christina-

  Jeg skal for første gang til Australien med kæresten i november måned, og forventer at være væk i 4 uger..
  Vi har bare stort set ingenting planlagt endnu eller bestilt så håber på lidt guldkorn fra nogle som har været der før og haft en god oplevelse:)

  Først og fremmest, hvor finder man de billigste billetter? Vi vil gerne flyve fra Billund->Sydney og hjem vil vi flyve oppe fra Cairns->Billund..

  Vores plan er at starte i Sydney og så rejse op af Østkysten, er der nogle ting man bare skal se?
  Jeg kan godt lide at se naturen, seværdigheder og ikke mindst dyr vi ikke har hjemme:-)
  Dykning er os på min ønskeliste;-)

  Vi vil bo på hoteller/hostels på vejen derop af, så det mest praktiske er vel en rygsæk jeg kan ha’ på ryggen, hvad skal man gå efter?

  Håber i kan hjælpe mig lidt på vej til at blive rejseklar om en måned:o)

  /Christina

  #3535369
  Anonym Anonym

  Hej Cathrine

  Tak for dit svar.. Du siger vi burde tage ned af vestkysten, men er der ikke flere af de traditionelle seværdigheder op af østkysten?
  Vi havde påregnet at sove på hoteller/hostels derop af, er det ikke lige så nemt eller?
  Hvis jeg ikke er så vild med at komme frem og tilbage ved selv at køre, kan man så tage busser eller er det rigtig besværligt?

  Hvor længe skal du være afsted til foråret? Arbejder du der så? 🙂

  #3535458
  Anonym Daizz

  Hej Christina
  Jeg sidder i Sydney nu, og er ved at afslutte min rejse, hvor jeg har rejst hele vejen rundt om Australien. Hvis i har fire uger, saa faar i virkelig travlt, hvis I skal fra Sydney til Cairns.

  Jeg tror i vil faa mere ud af at undersoge, hvad det vil koste at leje en bil/camper, end at tage Greyhound-bussen. Paa den maade kan i komme der, hvor de store naturoplevelser er. Her kommer busserne som regel ikke.

  I hele Australien var ostkysten den tur, hvor jeg saa faerrest dyr. Der er langt flere kaenguruer og emuer i Victoria. Personligt var min favorittur Darwin – Alice Springs + Uluru.

  Af ting i ikke maa misse: Byron Bay, Gold Coast Theme Parks, Australia Zoo (Steve Irwin), Fraser Island (Dingoer), Whitsundays, Magnetic Island (Koalaer), Atherthon Tablelands.

  Der er rigeligt at give sig til, men det var nogle af mine favoritter.

  Rigig god tur

  Anders

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account