This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3697799
  Anonym SigneBisgaard

  Hej 🙂

  Min kæreste og jeg planlægger at rejse til Asien næste år. Planen er at vi rejser omkring start feb. 2018 og er væk 2-3 måneder. vi har lidt forskellige spørgsmål, så håber i vil hjælpe os 🙂

  – Vi har planer om at starte i Bangkok og bestille vores flybillet hjem fra Bali. Hvad er jeres erfaringer. At bestille hjemrejsen fra start, og evt. kunne rykke den, eller booke flybillet hjem, når vi allerede er af sted.?
  – Hvordan finder vi ud af om vi kan ændre vores flybillet hjem? igennem rejseselskabet eller er det forsikringen?
  – Hvad er jeres erfaringer med forsikring på rejsen, noget der er bedre end andet, pris mm.?
  – Den eneste plan vi har er at tage fra Bangkok til Koh tao, for at få dykkercertifikat. Er det ok at tage det hele som det kommer, eller skal vi have en `”plan”?
  – gode ideer til hvad vi skal opleve, vi er meget åbne, planen er bare at starte i Bangkok og ende på Bali. Vi er ikke specielt kulturelle, men vil rigtig gerne bare opleve en masse fede ting, se vilde dyr, dykke, være på øer, mærke sol og varme og ikke være i alt det turistede. Lidt mere adventure agtigt end at se på templer hver dag.

  Håber i har nogen fede oplevelser i vil dele med os:)

  Mathias og Signe

  #3697830
  Anonym Tine/A World of Backpacking

  Hej Signe

  Det kan være rigtig dyrt at rykke jeres billet, altså flere tusind kroner dyrere, men I kan også være heldige at det kun vil koste jer 500 kroner at rykke den.

  Det er gennem rejsebureauet eller flyselskabet selv at I skal ændre den. Forsikringen kan kun ændre den, hvis I kommer til skade eller lignende, som forhindrer jer i at tage hjem og ikke blot i tilfældet af at I har lyst til at tage tidligere hjem eller blive længere…

  Køber I en flybillet gennem et rejsebureau, som kan ændres, så skal I betale et ændringsgebyr til rejsebureauet og evt flyselskabet samt selvfølgelig prisforskellen mellem den gamle og den nye flybillet. Rejsebureauerne har ikke altid adgang til de billige billetter som findes online. Derfor vil jeg forslå at I selv køber jeres billetter online, hvis I vil have nogen som I kan ændre – læs i betingelserne om de kan ændres. Det kan de billigste som oftest ikke…om I skal købe nogen der kan ændres eller blot en enkeltbillet, det er vel op til jeres temperament.

  Mange årsrejseforsikringer dækker 30-60 dage, så jeg ville se på jeres egen forsikring, hvis I har en eller jeres forældres, hvis I er dækket af den. Dertil kan man som oftest tilkøbe dage, hvis I er væk længere tid end det jeres forsikring dækker.

  Ja, det er helt fint at tage det som det kommer!

  Jeg har skrevet om Thailand på min blog her: http://aworldofbackpacking.com/category/asien/thailand/
  Lidt om Malaysia her:
  http://aworldofbackpacking.com/category/asien/malaysia/
  Og så kommer der snart en del om Bali her:
  http://aworldofbackpacking.com/category/asien/indonesien/

  Har I flere spørgsmål skal I være velkommen til at skrive på aworldofbackpacking@gmail.com

  Mvh
  Tine

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account