Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3545121
  Anonym Frederik Dahn

  Hej Folkens.

  Jeg er i gang med at planlægge en rejse til sydamerika. Jeg er typen, der helst ikke vil have alt afklaret på forhånd og vil lade turen udvikle sig af sig selv og ikke være bundet op på, at jeg skal være i en by på den og den dag. Jeg har et spørgsmål vedr. flybilletter: Hvad gør man, hvis man ikke præcis ved hvilken lufthavn man skal hjem fra? jeg har nemlig tænkt på at starte i Colombia også bevæge mig i mod Peru. Men jeg er ikke helt sikker på om jeg vil helt til Peru eller om jeg vil til andre lande. Er det muligt at købe en flexibel flybillet, der gælder fra flere lufthavne?

  Jeg tror det er mest realistisk, at jeg ender i Lima. Hvis det er tilfældet; skal jeg så købe enkelt-billetter til både Bogota og Lima?

  #3545124
  Anonym Lisbeth Friis

  Nej, du kan ikke købe en returbillet, der gælder til hjemrejse fra en uspecificeret lufthavn. Men du kan købe en returbillet, der gælder til hjemrejse fra en specificeret lufthavn på en uspecificeret dato indenfor en given periode.

  Men hvis du rejser på et skrabet budget, er det nok billigere at leve med de få begrænsninger en fast ud- og hjemrejse dato samt lufthavn giver.

  #3545126
  Anonym lauridsen_lars@hotmail.com

  hola.
  Du flyver ind til bogata og hjem fra lima og din rejse hedder op til flotte Taganga nord Colomibia,efter du har rejset 4 uger rundt i colombia,söger du mod Amazona leticia,der kan du sejle hele vejen til iguitos peru,en tur jeg selv skulle rejse fra peru til colombia,men blev ikke til noget,Du kan rejse peru og bolivia,super fede steder, hostel er billige og spiser du lokal mad plato del dia spiser du billige,og sejle med de mange fragt både ,hvor du sover i din haengeköje koster ikke mange penge,jeg sejle med fra manaus til belem 4 dage, husker ikke prisen men en fed oplevelse,tjek det ud,lars

  #3545136
  Anonym Frederik Dahn

  ok tak for jeres svar. Så tror jeg, at det måske bliver en rundrejse i Peru. Ellers tak for anbefalningen af bådturen, det lyder spænende. Jeg ved bare ikke om jeg har råd til det.

  tror i at man kan holde et budget på 15-16000 på en rundrejse i Peru?

  #3545137
  Anonym Claus

  på 1 uge, 14 d eller en mdr?

  50 usd/dag giver ca 8400,- + en billet på en mdr. Så meget vil du nok ikke bruge hver dag, men skal du på en længere busrejse, koster det lidt. Eller skal du på et trek, måske Machu Pichu koster det jo også en smule.

  Du kan finde overnatning på hostels til ca 10 usd, men det er dorm seng. Med hvad det medfører, en masse mennesker i et rum, og ikke alle skal sove på samme tidspunkt. Det kan være sjovt, men også frygteligt irriterende. Så måske du engang imellem får lyst til at tage et hotelværelse og det koster jo så lige lidt mere.

  Køb mad fra markeder eller prøv comida corriente, hvor du betaler 3 x retter til billige penge. Du har jo også mulighed for at lave egen mad på hostels.

  Mad fra en alm spisested fra usd 5 og op. Couchsurfing en en anden billig måde at overnatte på, men du møder heller ikke så mange andre turister.

  Peru er et godt rejseland, en masse turister og hvad der dermed følger i kølvandet. Tag lidt nødpenge med, tegn en forsikring mod sygdom.

  mvh
  Claus

  #3545139
  Anonym Frederik Dahn

  ok, der er lidt at tænke over. Rejsen skal vare i 3 mdr

  #3545140
  Anonym Frederik Dahn

  Ok tak, der er lidt at tænke over. Jeg regner med, at rejsen skal vare i 3 mdr

  #3545128
  Anonym Claus

  + der er jo også en risiko for at du slet ikke bliver lukket ind i landet. Måske flyselskabet ikke vil have dig med, eller at du kan få lov til at købe en ny billet på stedet.

  Det er ikke altid, myndighederne tjekker, men det er sket, at turister har mistet en afgang, fordi hjemrejsen ikke var iorden.

  Og så er det ikke noget skrabet budget, du er på. Som Listbeth foreslår, køb en billet med åben hjemrejse. Det sparer dig også for at skulle bruge energi på at tænke over, om hvordan du kommer tilbage til DK. Og kan du i det hele taget regne med, at der er en afgang, når du gerne vil afsted. Til den rigtige pris.

  Det er set før, at turister tager afsted på enkeltbilletter uden de store problemer, men som ved enhver handling er der en konsekvens. Og den mener jeg, at du bør overveje.

  mvh
  Claus

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account