This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3526663
  Anonym Pernille83

  Hej,

  Min kæreste og jeg skal til Mexico i januar, derfor vil vi høre, om der nogen der har nogle gode ideer til hvad vi skal se. Vi lander i Cancun og cirka 3 uger senere skal vi flyve hjem fra Mexico City. Så vi skal altså selv komme fra Cancun til Mexico city. Vi vil gerne både nyde lidt sol og strand, evt snorkle lidt, men vi vil også gerne se pyramider og hvad der nu ellers er at se. Er der nogen der har nogle forslag til en evt rute vi kunne tage?

  Og hvad med priserne, hvad koster det cirka for en overnatning (helst ikke i dorms)? og hvad med maden??

  Hilsen Pernille

  #3526666
  Anonym Perry (send_flere_penge@hotmail.com)

  Tror ikke lige det er sæson i januar, men der er måske alligevel en mulighed for at snorkle med hvalhajer på Isla Holbox. Derudover skal i selvfølgelig se Chichen Itza, husk at kombinere dette med et besøg til Cenote Ik kil tæt ved (se evt. også artikel i Urban fra i tirsdags). Så er Playa Del Carmen et godt bud på et udgangspunkt for nogle gode dykkeroplevelser ved Cozumel. Der er endvidere flere cenoter tæt ved som absolut også er et besøg værd, hvad enten det er dykning eller snorkling.
  Mere kan jeg ikke hjælpe så meget mere, da vi brugte mere tid på Guatemala og Belize som også er superfantastisk.

  Rigtig god tur 🙂

  #3526696
  Anonym Ulle

  Jeg kan lige tilføje lidt til det ellers udmærkede forslag herover, da jeg selv var i Mexico i ca 3 uger i 2005. Længere sydpå end Playa del Carmen ligger Tulum som også er et fantastisk ruinkompleks med det azurblå caribiske hav i bagrunden. Desuden ligger der en en snorkelpark tæt på Tulum som hedder Xel-ha hvor der er store inddæmmede lavvandede søer til snorkling og desuden en masse andre vand aktiviteter. Generelt set ligger der mange sights på yucatan så der kan i nemt få lang tid til at gå. I kunne også overveje at tage ned til den sydlige del af mexico mod stillehavet hvor der er nogle ikke særligt overrendte men meget flotte strande og laguner (Prøv evt at se google earth lidt syd for Alcapulco). Her kan i gå efter navnene Huatulco og Zipolite. Huatulco er en lidt større by og der er busser der kører dertil mens Zipolite er meget lille og hyggelig så i kan komme dertil med taxa eller få et lift. Der er nogle fine og billige pausadaer og restauranter. Der ligger utvivlsomt mange andre gode steder i den sydlige del af Mexico. Nogle dage i Mexicocity burde desuden være nok til at se hvad der er der. Mvh Ulrik og God tur

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account