This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3501888
  Anonym madsbruun

  Hey.

  Vi er et par stykker der skal rejse lidt rundt i Guatemala, Honduras, Nicaragua og Costa Rica til sommer et par måneder. Vi sidder og planligger lidt og kunne godt tænke os at høre lidt om afstandende. Vi har naturligvis tænkt os at bruger busserne, og håber der er nogen der kan fortælle lidt om hvordan det fungerer? Hvor lang tid tager det f.eks. at komme fra Guatemala City til Flores? Vi vil meget derne have nogle tider på nogle tilfældige distancer – hvilke betyder ikke det store!

  På forhånd tak!

  Mads

  #3501892
   Maurice

  hey. ved ik så meget om de andre lande, men det tager 10-12 timer fra Guatemala city til Flores.

  #3501947
  Anonym Anonym

  Det område i skal rejse i er ikke så stort 🙂
  De forskellige afstande bliver ikke noget problem for jer.

  #3502027
  Anonym metteks

  Lonely Planet nævner tit hvor lang tid ruterne tager, i stedet for hvor langt der er.
  Afstandene er generelt ikke store, men lad være med at rejse for langt hver dag, da busserne er dårlige, ingen benplads og komfort.
  Genrelt tager det kortere tid hvis man tager turistbusser/minivans, men det er jo ikke så spændende og lokalt.

  #3502094
  Anonym Anonym

  Hey mads.

  Jeg rejste 4 uger i Nicaragua og 2 uger i Honduras i sommers og nåede rigtig meget netop pga de korte afstande mellem byerne -det varrierer meget men typisk 2-3 timer.

  Jeg kan sagtens give jer mere specifikke tider hvis I skriver hvilke byer I skal igennem.. men fx tager det kun 8 timer i bus fra Tegucigalpa til Managua og prisen for at komme over grænsen er ca US$11.

  I Managua kan jeg anbefale hostlet Casa Vanegas, som ligger små 50m fra Tica-bus (“busstationen”) Det er et god, venligt og meget sikkert hostel til kun 37 kr pr pers i dob.værelse inkl eget bad/toilet og tv (vildt luksus!).

  Lige et sidste tip:
  Hvis I gerne vil spare penge, kan det helt klart anbefales at tage trangia med.. råvarerne er ekstremt billige sammenlignet med den dyre mad på restauranterne. Sprit kan købes på apotekerne og så er det ret fantastisk med en gang spaghetti eller kartofler i ny og næ, som alternativ til ris og brune bønner, der er standard menuen i hele mellemamerika : )

  Nå men egentlig spurgte I jo kun til transport..Skriv endelig hvis I har andre spørgsmål.. havde selv problemer med at få nok info hjemmefra -der er åbenbart ikke mange danskere der har været i Nica og Honduras!

  God rejse!

  Mvh Charlotte
  charlotte_kjaergaard@yahoo.dk

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account