This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3539559
  Anonym sof

  Hej, jeg går og leger lidt med tanken om at tage til Australien som aupair her til februar i et par måneder eller fire. Er der nogen, der har nogen gode erfaringer med nogle gode hjemmesider eller selskaber? Jeg vil samtidig meget gerne i kontakt med andre unge au pairs, når jeg er der – nogen der ved, hvordan det fungerer?

  #3539599
  Anonym none

  Hej!
  Jeg er au pair i Australien lige nu, har været her i snart 3 mdr. Jeg søgte familie på aupair-world.net – nogle foretrækker at bruge bureauer for sikkerhedens skyld. Jeg fandt min familie derinde, skrev en masse mails og skypede med dem, talte med deres daværende au pair for at sikre mig, de var ordentlige – man kan jo alligevel aldrig vide sig helt sikker, men du ved..
  Jeg er kommet i kontakt med en masse piger via en facebookside – guld værd! Ellers er det meget nemt at komme i kontakt med folk hernede, alle er meget mere åbne og interesserede end i DK.

  .. her er fantastisk! 🙂 Håber du kommer afsted. Hvis du har flere spørgsmål skal du endelig stille dem!

  #3539759
  Anonym NanaStrandgaard

  heej, jeg er i øjeblikket også Au pair i Australien.
  Først ville jeg lige høre, hvilken facebookside du benyttede dig af? (:
  og til sof, så har jeg selv brugt “greataupairs”, den var super god, og ret sikker. Det handler om at skype og sende en masse mails, uanset hvilken internetside eller organisation du bruger (:

  #3539771
  Anonym Mette

  Hej Nana,
  jeg er i Perth, der er en gruppe for os. Søg efter “au pair in .. “, jeg ved der er både for brisbane, sydney og melbourne. ellers er der en generel “au pair in australia”. jeg har mødt en masse søde piger der igennem:)

  #3539923
  Anonym mijak

  hvornår rejser I hjem fra australien igen?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account