This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3501837
  Anonym Anonym

  jysk rejse bureau…har lige rejst med dem og de var gode.

  #3501839
  Anonym Anonym

  Jeg kender en som har rejst med work and travel company, og var meget tilfreds. Dem vil jeg rejse med når jeg skal derned. Adressen er http://www.alott.dk

  #3501834
  Anonym none

  Hej alle!
  Vi er to tøser som skal til Australien om godt og vel 7-8 måneder.. Er der nogen som har nogen rejse-arrangører de kan anbefale? Vi satser på en slags working holiday lookalike thing… Håber der er nogen som har nogen tips til os!

  Mvh Ronja og Merete

  #3501844
  Anonym Kasper

  Brug Myplanet.dk
  De giver dig de bedste flypriser, forsikring og visa.. De kan svare paa alt! Find nummeret til deres hjemmeside og ring til dem, du faar super tilbud med det samme..

  #3501846
  Anonym ThrillSeeker

  Jeg var selv i Australien i 2003 på et Working Holiday Visum. Jeg brugte MyPlanet og de var en kæmpe hjælp. De har en startpakke, hvor man får bankkonto oprettet, får hjælp til at søge arbejde og hjælp til at komme i gang de første par dage.
  Også undervejs leverede MyPlanet en god service, hvis jeg havde brug for hjælp.

  #3502017
  Anonym Mie

  Jeg skal afsted til australien/NZ til maj og har købt billet gennem STA travel. de var simpelt hen de billigste af alle og jeg har fået anbefalet dem godt. De har været meget hjælpsomme og gode at snakke med. Ved selvfølgelig ikke endnu hvordan de er at rejse med, men fandens billige det er de.

  #3502023
  Anonym Trine!

  Hej Ronja og Merete! Jeg tænkte på om I har bestilt rejse gennem Alott? Ville bare gerne høre hvordan I har gjort det.

  #3502072
  Anonym none

  hej trine.. nej, vi har ikke bestilt rejse endnu, vi er ikke helt sikre på hvilket rejse-selvskab vi skal bruge.. har du bestilt?

  #3502183
  Anonym pernilles

  Et svar er sikkert, la’ vær’ at hyre Kilroy! Ta’ det billigste selskab derned, det er lige så godt. Jeg kan kun tale af bitter erfaring, og find et forsikringsselskab der passer lige nøjagtig til jer, fx hvis I har et dyrt kamera, skal lave en eller anden ekstremsport, køre i bil, og meget vigtigt!!.. hvis I måske ville aflyse, det er ikke sikkert at I får pengene tilbage, bl.a. pga. tårnhøje gebyrer. Jeg ville personligt ikke vælge Gouda! Alle de store rejse-og forsikrings-selskaber tjener for mange penge på de rejsene, og til tider er mange af de arrangerede turer billigere at købe i Au.

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account