This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3525939
  Anonym sarah-s

  Hejsa. jeg er en ung pige på 18 år, snart 19:) som skal til australien med min veninde i ca. 3 mdr fra d.1 marts 09. Vi vil rigtigt gerne nå at se så meget som muligt,så vi har langt en plan, men vi er lidt usikre på om det kan lade sig gøre men her er vores plan kort:
  vi lander i perth hvor efter vi vil flyve til adelaide, og videre til melbourne og så hele vejen forbi sidney, op af østkysten og slutte i darwin.. et andet spørgsmål er om man kan bestille sin rejse, så der hvor vi mellemlander fx singapore, om vi kan overnatte i det land, og så derefter tage til australien dagen efter, altså så vi også oplever et andet land ? og hvis dette kan lade sig gøre, hvilket flyselskab gør det så?
  på forhånd tak:)
  Sarah

  #3525948
  Anonym Anonym

  Hej med jer…
  Jeg er netop hjemvendt fra Australien, et rigtig dejligt land:-)
  Jeg er ikke helt med på hvorfor i vil lande i Perth, hvis i alligevel flyver til Adelaide? Og hvordan vil i komme rundt bil/bus???
  Men i kunne evt lande i Darwin og køre tværs gennem landet til Adelaide, så for i i hvert fald set outbacken(og sikkert også nok af den!) Fra Aidelaide kan i så følge turen som i har skrevet, men slut i stedet i Cairns istedet for Darwin, det vil blive alt for lang en tur, og jeg tror måske i har set nok outback, men det er jo op til jer…I kan sagtens overnatte en eller flere dage i en af de byer i mellemlander i, men det skal bookes hjemmefra. Hvis i vil starte i Darwin så er Singapore eller Bangkok gode steder at stoppe, her kan i evt flyve med Singaporeairlines eller Thai air. Men i kan også stoppe i fx Hongkong, Tokyo mm, andre flyselskaber kunne evt være Qantas eller Cathy Pacific, men ring og hør hvad fx Kilroy eller Jysk Rejsebureau har af tilbud…Jeg kan godt anbefale at i laver et stop på turen ud evt i nogle dage, men turen hjem, har jeg erfaringer med at man bare gerne vil hjem, i stedet for et stop et eller andet sted…
  God planlæning, skriv hvis i har andre sp.
  mvh Karen

  #3525951
  Anonym lone traveller

  Book eventuelt jeres billet bare til Bangkok (som er langt federe end Singapore), og så sørg selv for billetterne videre med det dejligt, dejligt billige men meget ringe tigerairways.com :).

  Personligt synes jeg det ville være ret ærgerligt kun at tilbringe 1 dag i thailand når man alligevel er der og hvis man har tiden. Man lever godt og får oplevelser for 5000kr om måneden, og der er sq interessant og dejligt. Men læg det hellere EFTER australien. Jeg fik et prischok da jeg kom til AU efter Thailand

  #3525998
  Anonym sarah

  hej det er mig som har skrevet indlæget, jeg ville lige høre dig karen, eller en anden,om du kan anbefale at rejse med myplanet, og tror du også de kan arrangerer et stop i fx thailand?

  #3525999
  Anonym Anonym

  Hej Sarah

  My Planet er et godt sted, men det er ikke sikkert i kan få det lige så billigt som i kan med Kilroy eller Jysk, her kan i få rejser til ungdoms priser og disse bureauer er specialister i at sende unge afsted.Men det gode ved My planet er at de ved rigtig meget om fx Australien og kan komme med masser gode ideer. De kan helt sikkert også lave et stop et sted i Asien for jer, bare husk at nævne det. Og ja Bangkok er sjovere end Singapore, men også en hel del mere kaotisk, men det vil nok forkorte flyve turen hvis i fx mellemlander i Singapore (som også er en helt fin by)og flyver videre til Darwin. Plus Singapore Airlines har nogle rigtig gode fly:-)
  Men jeg synes i skulle ringe rundt og få nogle Rejsebureauer til at give jer nogle tilbud på hvordan rejsen kunne se ud samt priser, så kan i jo sammenligne dem, i binder jer ikke for noget.
  Mvh Karen

  #3526002
  Anonym sarah-s

  Hej igen sarah her:) så vi skal bare ringe rundt til dem og høre om tilbud? kan de fleste selskaber også sørge for visum? om da du var ude og rejse havde du så sådan et YHA Kort til vandrehjem? mange tak for hjælpen:)
  Sarah

  #3526003
  Anonym sarah-s

  lige et sprøsmål mere fra os.. så skal vi vel også have bestilt et værelse på fx hotel eller noget de/den nat vi er i fx singapore, hvor kan vi finde numre med mere på disse hoteller eller vandrehjem ?
  Sarah

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account