This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3529385
  Anonym NinaHøi

  Hej,
  Jeg var i Australien i juli 2007 og brugte 3-4 uger på at rejse fra Cairns til Sydney. Det var sommertøj langt hen ad vejen, men en varm trøje om aftenen/natten. Du har masser af tid til at se alt der er at se mellem Brisbane og Cairns, så fat i en lonely planet og igang 🙂 jeg kan stærkt anbefale at tage helt ud til det yderste rev og snorkle (eller dykke hvis du er til det) Tog ud fra Port Douglas, lige nord for Cairns og det var fantastisk. Snorklede også ved Whitsundays og andre steder, men det kunne slet ikke måle sig.
  Hilsen Nina

  #3529387
   comeawaywithme

  Fraser Island og Whitsunays er absolut højdepunkterne på en strækning, so du ikke må springe over. Ellers er rafting på Tully River også godt, Australia zoo ved Brisbane, og Cape Tribulation nord for Cairns.

  #3529396
  Anonym karinapigen

  Hej!
  Australien er fantastisk uanset årstiden. Var der selv i et helt år. Vinteren er ikke sådan lige at tage fejl af. Det kan altså blive ret koldt i Sydney/Melbourne og skulle du få lyst til at tage til Tasmanien – ja, så bliver det endnu koldere. Tag endelig et par varme trøjer med – også især, hvis du skulle få lyst til at tage til Ayers Rock!! Et rigtig godt sted at rejse i den periode er dog oppe omkring Darwin – Broome (Gibb River Road) er et virkelig flot sted…..! Men det kommer an på, om man er til 4wd og ødemarken 🙂

  #3529380
  Anonym sarah_k

  Hej jeg skal for første gang til Australien, og jeg taher afsted senere i denne uge. Jeg skal rejse fra Brisbane og op til Cairns det har jeg ca. en månede til og derefter har jeg en månede til hvad jeg nu ellers finder på.

  Hvad kan anbefales at se og lave?

  Og hvis der er nogle der har rejst der i de måneder juni – august, ved i så hvor meget vinter tøj man har brug for? Synes det er svært at finde ud af hvor koldt det er.

  Håber i har nogle gode råd.
  Tak

  #3529423
  Anonym Anonym

  hejsa…

  Du må helt sikkert ik gå glip af Bundaberg (nord for Fraser island) Byen er ik noget særligt, men man kan tage ud til vandet og se kæmpe skildpadder, komme op på land.. og se små unger komme ud af æggene, og gravle ud i vandet..
  Der er stort set ingen tourister, koster stort set ingenting..
  Hele stranden er lukket af, men på ingen måde som en zoo..
  kings canyon tæt ved ayers rock er virkelig helt fantastisk, meget feder end det mere berømte Ayers rock…

  #3529432
  Anonym sarah

  Mange tak for hjælpen, så har jeg lidt at gå ud fra. Det er dejligt.

  #3529487
  Anonym Lisbeth Kure

  Hej. Jeg kan anbefale Cairns Tropical Zoo, rafting på Barron River nær Cairns 🙂

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account