This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3509616
  Anonym Anonym

  Hej

  Vi er et par stykker, der gerne vil en tur til Australien, som forlængelse af en tur til Thailand. Men spørgsmålet er lidt, hvor i Australien kan i anbefale? Vi er klar over at vi ikke kan nå at se hele Australien på 2-3 uger, men vi vil gerne se lidt af Australien og få et indtryg af hvordan landet er. Hvor skal vi tage hen, hvis vi også tager vejret i betragtning? Det er i slutningen af juli og starten af August.

  #3509648
   Fighter_88

  Sydney og Blue Mountains, er et Must, og hvis i er til Extreem Sport, (Bungyjump.skydiving) skal i helt sikkert til Cairns omegn.
  Temperaturen kan du se her

  https://www.backpackerplanet.dk/guide/climate/index.asp?page=175&intDestinationID=5&search=s%F8g

  #3509745
   Fighter_88

  Syntes lige i skal gennemtænke det med Sydney, ville være spild at tage til Aus uden at se OperaHuset og Harbour Bridge (OperaHuset et af de største atraktioner i Aus)
  Tror i vil fortryde det når i kommer hjem, OperaHuset er et MUST når man er det.!!!

  #3509708
  Anonym Weeman

  Altsaa i skriver kravet er at opleve australien saa vil jeg helt klart ikke tage til Sydney.. Da Sydney lige saa godt kunne vaere new york eller en anden storby.. Har INTET med Australien at goere… Cairns, darwin eller Melbourne maa vaere oplagt bud.. Oestkysten altsaa Byron bay surfers paradise osv er Calella o igen..
  Tempaturen er op og ned med budene paa det link fighter har sendt er ok.. ( er selv i australien nu)

  #3509718
  Anonym Line

  Kan kun tale et varmt ord for Melbourne… Det er en fantastisk by som i ikke må gå glip af når i er i Australien. Der er masser af kultur og menneskerne er super søde og afslappet. Ikke lang af Melbourne ligger Great Ocean Road som helt sikkert også er et besøg værd og på den tid af år hvor i vil derned er der gode chancer for at se hvaler (ca. fra juni til sep.). Hvis i vælger at køre hele vejen til Adelaid kommer i også forbi bjergkæden Grampians. Turen fra Melbourne til Adelaid kan i godt gøre på 3-4 dage. Fra Adelaid kan i evt. flye til Darwin, Alice Springs, Cairns eller hvor i gerne vil hen. Sydpå er der selvfølgelig ikke mega varmt da det er vinter. Men det er jo langt fra som den danske vinter. Boede selv i Melbourne da det var vinter og nogle dage kunne vi nøjes med at have vores sweaters på… Så lad jer endlig ikke skræmme af vejret!

  #3510231
  Anonym Karinaus

  Jeg er klart med på Sydney… Er lige kommet hjem derfra. Men det kommer lidt an på hvad man er til selvfølgelig. Ellers er østkysten jo bare det rene paradis for backpackere… Jeg ville nok starte i Sydney og ta turen op til Cairns…

  Held og lykke :o)

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account