This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3531228
  Anonym harboe

  Hej, vi planlægger en tur til Australien, hvor vi blandt andet regner med at leje en autocamper. Kan man bare parkere den overalt? og overnatte i den? Eller bør/skal man vælge campingpladser? Er det sikkert i Australien? Og hvordan omkring de store byer (Sidney, Brisbane m.m)? Kan man parkere autocamper i en forstad til fx. Sidney og overnatte i den, mens man tager lokaltog/bus ind til centrum om dagen og aftenen?

  #3531229
  Anonym harboe

  PS: jeg glemte at skrive at vi er to voksne og to børn (10 og 12 år) … måske gør det en forskel i svaret på mine spørgsmål 🙂

  #3531230
  Anonym Karin

  Køb “Camp 4” eller den hedder nok 5 eller 6 – kostede i 2007 ca 50 AUS$ der står om stort set alle billige og især gratis overnatnings steder – nationalparker, restområder – med oplysninger om der er toilet – bad m.m. eller slet ingen ting.

  #3531242
  Anonym harboe

  1000 tak for input camperliv i australien og kom gerne med flere, tak! Det lyder som om I har researchet lidt mere om autocamper i Australien. Hvilken type autocamper synes I passer til en almindelig familie (2 voksne og 2 mellemstore børn)? Vi har kik på “The Voyager” (http://www.campertravel.com.au/vehicle_details.asp?code=4BBXS) men det skal naturligvis ses i lyset af af at vi “kun” har tænkt os at bruge denne transportform i cirka 10 dage ud af vores længere ferie. Den koster omkring 100-150 dollar/dagen afhængigt af hvor meget tilbehør man . Hvad har I andre øje på?

  #3531251
  Anonym andy

  hej der er mange steder langs kysten hvor man får 500$ hvis man overnatter der.
  mvh. andy

  #3531240
  Anonym Martin

  Hej, vi er en familie på 4 (2 voksne, og 2 børn 5 og 9 år)
  Der også skal til Australien.
  Vi har valgt at leje en autocamper hjemmefra, vi har været til nogle møder hvor de har fortalt os at camping stederne veksler alt fra gratis til flere hundre kroner for en overnatning, men der er noget der hedder “BIG4” (www.big4.com.au) hvor i kan se rigtig mange overnatnings muligher i Australien.

  Venlige hilsner
  Martin

  #3531256
  Anonym harboe

  Kære Andy. Det bliver nødt til at uddybe 🙂 Får man penge for at overnatte?! Hvordan? Hvorfor? … og hvor?

  #3531592
  Anonym Malene

  Vi er også på vej til Australien og har også kig på campertravel.com.au – og vil lige høre om I rent faktisk lejer der og hvordan det er ?
  Mvh Malene

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account