This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3525040
  Anonym MadsChristopher

  Hej..
  Vi er 2 drenge som skal ud og rejse efter vores studentereksamen her til sommer. Vi regner med at rejse midt/slut september. Vi ønsker at tage et dykkercertifikat, dykke lidt, se naturen, opleve kulturen, og hvad der nu elleres er af seværdigheder. Vi har undersøgt det lidt i forvejen og landene vi ønsker at se er Belize, Honduras, Guatamala, Mexico og evt. Cuba, hvis det kan betale sig? Vi ønsker ca at rejse rundt i ca. 8 ugerm, og derefter finde et job hvis der er nogen der har erfaring med dette?
  Vi ønsker at vide hvor det kan betale sig at rejse hen, og hvor man skal starte. Og om der er nogen der ved noget om evt. jobs derovre?

  #3525078
  Anonym Julie Justesen

  Hej
  Spændende tur. Jeg rejst rundt i Centralamerika i 5 mdr (Mexico til Costa Rica), for et par år siden – det var fantastisk og billigt. Med hensyn til dykning, så tog vi vores certifikater I Honduras -Utila, som er et rigtig fint sted at tage dem (Øen er kendt for fantastisk dykning og fester), og der er ikke så meget andet at lave der end dykning og party om aftenen/natten. Vi var også i Belize, dog uden dykkercertifikater, og det var en skam, for så kunne vi ikke dykke der, så tænk over det inden i tager jeres certifikater. Når i kommer til Belize SKAL I tage ud og se grotterne og der skal I tage til Actun Tunichil Muknal, det er helt fantastisk, selvom det er lidt dyrt – se link http://www.cavesbranch.com/adventures/caving.html
  Håber det kan være til lidt hjælp – Forresten ang. job, så er der masser af muligheder, der er mange der søger hjælp til backpacker-stedene og rundt omkring på cafeerne m.m., så det er ikke noget problem.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account