This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3526975
  Anonym duberkluk

  Hej backpackers!

  Vores situation: Vi er tre 19årige drenge der er taget på roadtrip i USA – fra New York, igennem landet, til Los Angeles hvor vores fly går om 3 måneder – vi er her i alt i 88 dage så derfor har vi ikke skaffet os et visum.

  Da vi er under 21 år kan vi ikke leje en bil og har derfor købt en bil til omkring 1700 dollars. Vores problem er så at vi ikke kan få bilen indregistreret i staten New York og højst sandsynlig heller ikke i andre stater da motorkontoret (DMV) har et ID/pointsystem som skal sikre at vi er hvem vi siger vi er – med pas, dankort osv, kommer vi op på 4 point – vi mangler stadig 2 og kan derfor ikke indregistrere bilen i NY.

  Vi har fået næste alle pengene for bilen tilbage og nu står vi her og ved ikke rigtig hvad vi kan gøre? Et road trip er ret så mislykket uden en bil.

  #3527063
  Anonym Anonym

  Rejse selv som 19-årig rundt i egen bil i USA for et par år siden. Vi købte bilen i Los Angeles, og fik den indregistreret hos AAA. Ved ikke om i kender det, men det er USA’s svar på FDM. Vi betalte for et medlemsskab, og så indregistrerede de bilen for os. Vi brugte vores navne, og så en adresse på en fyr vi havde boet hos Los Angeles.

  Koster selvfølgelig lidt penge at blive med hos AAA, men tilgengæld har de så vejhjælp, og man kan køre ind på et hvilket som helst af deres kontorer og få gratis kort.

  #3527417
  Anonym Kristian Sigh

  Spørgsmål til quest:

  Den bil du købte og havde indregistreret, var den også forsikret eller kørte du uden nogen forsikring? I så fald den var forsikret, hvad kostede dette så? Spørger fordi min kammerat og jeg tager til USA om nogle måneder og har tænkt os at gøre det samme.

  #3529508
  Anonym jopna

  k
  øå
  ø
  æl
  m
  k,kk

  k
  k
  k
  ko

  k
  k
  k
  k

  k
  k
  k

  k
  k
  k
  k
  k
  k
  k

  k
  k
  k
  k
  k

  k
  k
  k
  k
  k
  k
  k
  k
  k

  kk
  k
  k

  k
  k
  k
  k
  k

  k
  k
  k
  k
  k
  k

  k
  k
  k

  k
  k
  k

  k
  k
  k
  k

  k

  k

  k

  k

  k

  k
  k
  k

  k
  k

  k
  k
  k

  k
  k
  k
  k

  k
  k
  k
  k
  k

  k
  k

  k
  k
  k

  k
  k
  k’t
  ”yj
  ‘j’yt
  ‘j

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account