This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3530728
  Anonym HelleB

  Hej,

  Vi er tre piger, som regner med at købe en campervan og kører langs østkysten i Australien.
  Men da det er vores første tur, ville vi hører om nogle af jer havde en fornemmelse af, hvor vi skal ligge vores budget? (uden flybilletter)

  Knus fra Helle, Nanna og Marie.

  #3531114
  Anonym Dennisbager

  Australien er forbavsende dyrt. Vi var der sidste år og havde selv egen 4wd camper med. Og selvom vi ofte overnattede gratis ude i outbacken og levede billigt, så brugte vi alligevel over 6-700kr daglig. Til sammenligning kunne vi leve for ca. 150kr i New Zealand.

  #3531148
  Anonym Anonym

  Hejsa
  var i Australien sidste år, og vil sige at priserne på fødevarer ligger på samme pris som i dk, Tobak, øl og spirtus er andre priser. tobak er sindsygt dyrt i Aus, så hvis du er ryger og du syndes at det er dyrt i dk, så hold op inden du skal til Aus. en pakke koster ca 50-70kr
  (20 stk til 40 stk pakker) øl er lidt dyre end i dk spirtus ligger ca lidt under end i dk afh. af hvilke mærke du vil have. billet til de forskellige parker er rimeligt dyrt. en liter benzin koster ca 6-7kr du kan overnatte på et hostel fra ca 20 doller og opefter, kan findes billigere, hvis du ikke her noget imod lugten af urin, og andre ting.
  var der i 28 dage og brugte 23000, men jeg sparede ikke på noget, sov på hostel, og gode hoteller, 4 nætter bag i en bil. spise på resturant de fleste af dagene, og var ude og se en masse forskellige ting. så ca 700kr pr dag pr person så går i ikke helt af vejen, men det kan også gøres billigere. så glæd jer, det bliver en tur for livet

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account