This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3530729
  Anonym HelleB

  Hej,

  Vi er tre piger, som regner med at købe en campervan og kører langs østkysten i Australien.
  Men da det er vores første tur, ville vi hører om nogle af jer havde en fornemmelse af, hvor vi skal ligge vores budget? (uden flybilletter)

  Knus fra Helle, Nanna og Marie

  #3530813
  Anonym Kraurp

  Hey.
  man siger ofte at hvis i regner med 10.000 kr. pr. person pr. måned, er i ikke helt ved siden af. Dette beløb inkludere dog ikke køb af camper van.

  Hvis man virkelig vil, kan man godt klare sig for under 10.000 kr pr. måned i australien, specielt hvis man bor i camper van, da i jo spare noget ved ikke og skulle betale for hostel.
  I skal dog vide at hvis i budgettere med 10.000 eller under, er der nogel begrænsniger rent økonomisk. I vil formentligt ikke have råd til og gå super meget i byen, i vil være tvunget til og spise billigt, hvilket godt kan være svært når man bor i en camper van, da der ikke er plads til og lave ret meget mad, samt i kan ikke opbevare maden grundt ingen/meget lille køleskab.

  personligt brugte jeg 15.000+ pr. måned. Jeg gik en del i byen, oplevede en masse relativt dyre ting som skydiving, bungiee jumpung og river rafting, og så spiste jeg ofte på subway eller lignende fremfor selv og lave mad.

  Hvis jeg var jer, ville jeg budgettere med omkring 12 – 13.000 pr. person, da dette giver plads til og have det sjovt uden hele tiden og bekymre sig om der nu også er penge til det.

  Håber i kan bruge ovenstående.
  Har i andre spørgsmål er i velkommen til og sende mig en mail på jbkrarup@gmail.com så skal jeg se om jeg kan svare på dem.

  Med venlig hilsen
  Jakob

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account