This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3546893
  Anonym HeidiZ

  Hej Hej

  Vi vil til USA til september i år, ca 16 dage – i hvert fald min 14 overnatninger. Vi vil enten flyve til LA eller SF, afhængig af, hvad der er billigst. Evt lande i LA og flyve fra SF.

  Vi vil selvfølgelig til Las Vegas, se grand Canyon og evt. Yosemite nationalpark. Og ellers så besøge de forskellige byer vi kommer forbi på vestkysten. Transporten rundt bliver i lejet bil (vi er over 25 år, kæresten vil gerne køre i en Ford mustang 😉 ). Vi vil bo billigt, dog ikke Hostels, men moteller med eget værelse og badeværelse. Vi er absolut ikke kræsne, har rest en del i Asien hvor vi har boet meget billigt og simpelt. Vedr. Morgenmad og frokost tænker vi at købe i supermarkeder som det lige passer. Selvfølgelig ikke alle dage, vi vil også prøve noget traditionelt. Aftensmad bliver nok ude. Og helst ikke for meget fastfood…

  Men hvad skal vi regne med at bruge to voksne mennesker? Excl. Flybilletter og shopping. Vi tænker selv omkring 18000kr for os begge – er det helt urealistisk? Og hvornår vil i anbefale at begynde at kigge på flybilletter?

  #3546899
  Anonym HeidiZ

  Slet ingen der kan komme med lidt råd? 😉

  #3546904
  Anonym Kia

  Hej..

  Har rejst i USA af 3 omgange..:) hvis i ca siger 10.000 pr uge for ALT så er i ikke helt galt på den.. Kommer også an på hvilke ture i vil på de forskellige steder da det oftest er dem der koster men også dem der giver de fedeste oplevelser..;)

  I er velkommen til at spørge hvis der er andre spørgsmål..:)
  Mvh kia

  #3546916
  Anonym HeidiZ

  Tak for dit svar. 10.000kr pr uge er det for 2 personer?

  Jamen du må da meget gerne foreslå nogle ture vi kan tage på i forhold til den rute vi kører.. 🙂

  Tror vi køber flybilletter her inden for de næste 14. dage, de er nemlig pænt nede i pris 🙂

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account