This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3525624
  Anonym sovepose

  Hej
  Vil meget gerne høre fra backpackers som har erfaring med bus og bilkørsel i australien. Hvad er at foretrække? Dels prismæssigt, men tænker også på, om det er for belastende selv at køre de lange strækninger i australien??

  #3525628
  Anonym Morten

  Hej Sovepose
  Det er billigst at køre bus og ikke så anstrengende. Man kan køre om natten og spare penge på overnatninger. og busserne er meget gode.. Men med en bil er du meget mere fri og kan køre når du vil og hvorhen du vil. Det giver nogen helt andre oplevelser at køre rundt i bil fordi du har mulighed for at komme lidt væk fra den normale turistrute. Bilerne er samtidig ret store i AUS så hvis ikke du lejer en autocamper kan du for billige penge købe en stor brugt stationcar og en madras som kan ligge bagi. Så kan man sagtens sove 2 pers i bilen.. Og hvis det bliver for anstrengende at køre kan man jo bare stoppe og slappe af. Men så skal man jo selvfølgelig også have tid til at tage den lidt med ro..

  God tur

  #3525760
  Anonym Petssa

  En ven og jeg var i australien. vi købte en bil, som vi sov en del i. Det sparede os for en del overnatninger på hostels osv, men det er helt klart den dyreste løsning. Vores indtryk var dog også at det var klart den bedste!!
  vi købte bil gennem TravellersAutoBarn. Det var nemt, sikkert og hurtigt, men jeg vil ikke umiddelbart anbefale dig at gøre det samme, da det er en MEGET dyr løsning. køb en bil privat, evt af andre backpackere.. god tur!

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account