This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3537904
  Anonym TeaJ

  Hej derude 🙂

  Til september rejser jeg sammen med en veninde til Australien (to måneder) videre til New Zealand (en måned) og slutter af i Thailand (en måned).

  Vi er i tvivl om, hvorvidt vi skal bestille buspas hjemmefra, eller om det kan gøres en del billigere, når man er dernede? (Vi har tænkt, at vi skal have buspas i Australien samt New Zealand)

  Hvilket buspas kan I anbefale?
  Håber der er nogle, som kan hjælpe os.

  #3537906
  Anonym OlafFO

  Jeg var i Australien, og købte mig et OZ experience bus pass fra Sydney til Cairns.

  Du kan købe det når du kommer der til. Det bliver solgt foskellige steder. OZ kontoret er lige rundt om hjørnet ved YHA – Central.

  #3537919
  Anonym BetinaT

  Jeg rejste rundt med Kiwi experience i marts og kan helt klart anbefale det. Du er altid sikret en seng på et hostel med dem, så du slipper for selv at bruge tid på det. De bruger næsten altid Base, så det kan godt betale sig at købe et Base jumper kort hvor du får rabat på overnatninger.
  De har ofte tilbud på deres buspas, så det kan godt betale sig at købe det hjemmefra via deres hjemmeside. Ellers kan du købe det på de fleste hostels dernede.

  #3537924
  Anonym Claus Lund

  Magic Tours har nogle virkelige gode tilbud hvis man bestiller inden 31. maj (NZ) http://www.magicbus.co.nz/magic-bus/current-specials.

  #3537913
  Anonym Heidi1987

  Tager selv til NZ november-december og rejser rundt med Kiwi experience. Har hørt fra andre at det er super godt!

  #3537941
  Anonym BackpackerOnWheelsAU

  Hvis i køber jeres pass dernede på deres kontor, kommer i til at betale fuld pris, så i kan altså lige så godt tjekke hjemmefra om det kan fås billigere på nettet, eller igennem et rejseselskab. Man kan ofte få rabatter, og det værste der kan ske er jo at i har spildt den tid det har taget jer at lede 🙂

  En ting i skal huske at overveje når i vælger bus-pass, er hvor ofte de forskellige busser går fra forskellige steder. Jeg har mødt mange busrejsende, der var fanget i forskellige byer længere end de egentlig gad, fordi deres bus ikke gik hver dag.

  #3537931
  Anonym Michael

  Hej,

  Er pt i NZ og her er der mulighed for billetter fra 1 NZD (ca 4 kr) pr tur på http://www.intercity.co.nz og http://www.nakedbus.com. Men der skal I være tidligt ude og reservere i god tid.. Det er muligt at købe et buspas med 3, 5, 8, 10, 12 og 15 ture på http://www.nakedpassport.com.
  I kan også hitch hike, koster ingen penge og I møder folk på en anden måde. Meget venligt folk her.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account