This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3512122
  Anonym miam

  Hej alle
  Min veninde og jeg har fået mulighed for at komme to uger til Californien om ganske kort tid og vil høre om der er nogle der har forslag til hvad man skal se, lave og underholde sig med?? vi er åbne for alle forslag! Som det ser ud nu, starter vi i LA kører til San Fransisco og tilbage igen. Har overvejet Sanat Barbara og San Diego men vil rigtig gerne høre fra nogle med erfaringer.
  På forhånd tak

  #3512182
  Anonym CBK

  Det kommer jo helt an på hvad I er interesseret i?

  #3512206
  Anonym Hanne G

  var selv bosiddende i LA i et kort stykke tid, og har da nogle forslag. Tag til Santa Monica, der er stranden simpelthen så dejlig, og stemningen i gaderne hyggelig. Tag til Malibu hvis i vil se berømtheder i hverdagstøj, tag en tur i universal studios, og måske en moviestars-homes-tur – ( hvis i da gider at vide hvor Tom Cruise og Michelle Pfeifer bor.. ) Tag endelig til San diego, der er det fantastisk smukt, og lidt ‘ mexicansk ‘..
  Go’ tur , og glæææææd jer. Det er fedt.
  /Hanne

  #3512295
  Anonym Kasper

  Gå heller ikke glip af Venice Beach… Rigtig Baywatchstemning! Undgå de fattige bydele i LA. Vi boede 7 dage på Backpackers Paradise i Watts og kunne høre sirener hver halve time. Desuden blev vi rådet af en sort politimand til at “stay together boys”. Og så skal I ikke rejse fra “Cali” uden at have været i Six Flags Magic Mountain! Glem alt, hvad I har set og hørt om store rutsjebaner i Danmark – Alt er bare større over there! De giver begrebet “thrill rides” mening… Og så er det nok også en god idé at leje en bil, som jeg kan forstå I gør. Afstandende er for store til offentlig transport. Desuden er der praktisk talt ingen offentlig transport…

  #3513052
  Anonym CamillaR

  San Francisco…andet er der ikke at sige. Den by er fantastisk og alt er i gåafstand. Haight, little Italy, chinatown etc. Besøg The stinking Rose på Columbus ave, hvis i er til mad med hvidløg. Jeg var der i januar og har ikke været der for sidste gang. Jeg synes ikke L.A var fedt. Det var da meget sjovt at se alle stjernerne på walk of fame, men byen var ikke særlig interessant.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account