Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3547662
  Anonym AndreasHansen

  Hej 🙂

  Jeg tager til Costa Rica næste år men mangler lidt rejsetips i det land!

  Er det let at komme rundt med busser og priser?
  Hvad skal man regne med i budget?
  Vi skal afsted i juli, dog er dette regntid. Var selv afsted i regntid i Thailand, som dog ikke påvirkede turen. hvad med i Costa Rica?
  Hvad er efter jeres mening turistfælder, som burde undlades?
  Must see?
  vil helst rejse rundt på egen hånd, men kan det betale sig at købe en arrangeret tur for at nå så meget som muligt? har kigget på den her:
  http://www.crstours.com/costa-rica-packages/longer-packages/costa-rica-coast-to-coast/

  Andre rejsetips modtages med åbne arme ! 🙂

  Håber at høre fra jer. På forhånd tak !

  Hilsen Andreas 🙂

  #3547664
  Anonym amboye16

  Vi rejste rundt i Costa Rica i august måned i 2004 – så ja, det er ved at være nogle år siden…

  Vi arrangerede alt selv og det var nemt. Costa Rica har i mange år været amerikanernes turistparadis, så vejene er rimelig gode i forhold til andre steder i Mellemamerika og ting virker – inc. busser.

  Det eneste “problem” vi havde med regntid var i Tortugero, hvor vi fik mindst en regnbyge hver dag – til gengæld var det et af de fedeste steder, så jeg ville klart tage dertil igen også selv om det er midt i regntiden. Vi lejede et par gummistøvler på vores hotel og klarede det fint.
  Vi synes også, at Monte Verde Cloudforest var et rigtig godt sted – men det er jo altid smag og behag.

  Rigtig god tur
  Anne Marie

  #3648102
  Anonym Mads & Camilla

  Hej Andreas!

  Vi har lige afsluttet vores 3 uger i Costa Rica, og befinder os nu i Panama. Det er et helt fantastisk land perfekt til naturelskere!

  Generelt er offentlig transport let og billigt. Priserne beregnes som sædvanlig efter hvor lang en distance du skal, og busserne er gode og lækre samt vejene.

  Vi bruge i gennemsnit 185 kr. pr. dag. Det skal lige siges, at vi var i San Jose nogle dage hvor vi boede til 10$ med morgenmad inkluderet og fik derfor vores budget ned under 200 kr. pr. dag. Du skal nok regne med omkring 200-250 kr. pr. dag, hvis du skal rejse lidt hurtigt rundt.

  Vi kan ikke sige noget om regntiden påvirker meget, da vi ikke har været her i den årstid.

  Vi har ikke oplevet nogle turistfælder som sådan, kun de sædvanlige sælgere der vil sælge os en tur til 5$-10$ dyrere end den oprindelige pris, så de kan få profit. Men vi har altid takket nej til dem, fordi vi er opmærksomme på det.

  Must sees:
  Rio Celeste! Helt klart en af vores favoritter. Det er et stort jungleområde, hvor det den er kendt for at den turkis farvede flot og vandfald. Her kan man hurtigt bruge 5 timer. Pris: 12$
  – Hvis du når over i området ved Arenal, er det nok i sig selv at se vulkanen uden for nationalparken, hvis det kun er den du kommer for. Ellers koster indgang 10$ og skulle også være rigtig flot!
  – Monteverde er blevet Costa Ricas must see nationalpark, og er mest populær for din hængebro. Pris: 20$
  – Hvis du pønser på at besøge en af de aktive vulkaner i hovedstadsområdet vil vi klart anbefale dig Poas vulkanen frem for Irazu. Mest af den simple grund at den viser aktivitet – du kan se hvordan den sprøjter konstant røg op nede i vulkankrateret, og så er der samtidig en flot turkis sø i den. Pris: 15$
  – En sidste vi klart vil anbefale og som er en gratis attraktion er krokodillebroen ved Rio Tarcoles. Det er verdens største samling af amerikanske kæmpe krokodiller. I det her område lever der også vilde arapapegøjer, der ofte flyver hen over broen. Og så er landskabet rigtig flot og minder om Africas savanne!
  – Hvis du også skal slappe lidt af så er en god destination Puerto Viejo, som har en meget afslappende ø-liv stemning lige ud til vandet. Det er også et af costaricanernes favorit feriested.

  Vi nåede desværre ikke Tortugero, som vi klart vil tage til næste gang, men det skulle efter sigende også være helt fantastisk. Man kan kun komme dertil m. båd eller fly, da hele området består af sump & floder. Vi tror det er en ret unik oplevelse, der ikke behøver blive alt for dyr. På nettet fandt vi overnatning til 8$.

  Du kan sagtens klare det hele på egen hånd – ingen problemer!

  Håber det kunne bruges og rigtig god tur, når du når så langt 🙂

  Venlig Hilsen
  Mads & Camilla – Backpakcerne.dk

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account