Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3677733
   Rikke

  Hej med jer

  Vi er en lille familie på 3 som overvejer en rejse til Costa Rica. Vores datter er pt 3,5 år. Tænker først at rejse når hun er omkring 4-5 år…
  Vi elsker natur, flotte landskaber, strande og dyr. Og vi har intet mod at køre og planlægge selv – tvært imod!
  Umiddelbart ligger Costa Rica lige til højrebenet, men men men… er det overhovedet muligt med et barn på slæb? Jeg tænker at det jo er begrænset hvor lange ture vi kan gå, hvor langt vi kan køre om dagen osv.
  Og hvordan med overnatning og prisniveau i det hele taget? Vi er ikke kræsne mht overnatning, men er nødsaget til at have vores eget værelse.
  Og hvilken rute er evt. god til børn?

  Forestiller mig en rejse på ca. 1 måned…

  Lad mig endelig høre fra jer:-)

  Mvh
  en rejselysten mor

  #3679442
   Tine

  Hej Rikke.

  Jeg er fuldstændig overbevist om at du kan tage et barn med til Costa Rica. Jeg har dog ikke været der, så kan ikke sige så meget om hvad I skal opleve og hvor I skal tage hen.

  Men prøv at tjekke http://thegetaway.dk/?s=costa+rica de havde to børn med i samme alder, måske I kan få nogle ideer der 🙂

  #3679660
   Mads & Camilla

  Hej Rikke,

  Vi har sidste år rejst 3 uger rundt i Costa Rica, hvor vi i en af ugerne lejede en bil. Det er rigtig nemt at komme rundt i landet med bil, men I skal være opmærksomme på at mange veje er grusveje og det kan godt betale sig at leje en 4X4.

  Det burde ikke være noget problem for jer, at rejse rundt med jeres datter på 4-5 år. Costa Rica er et meget lille land, og fordi I har en hel måned, så I har god mulighed for at være fleksible med hvor lange distancer i vil køre. Det er også et meget turistvenligt land, så ruten I vælger har egentlig ikke nogen stor betydning. I selv de små byer kan I finde Cabañas(Små guesthouses), hvis I beslutter jer for at stoppe tidligere på dagen.

  I behøver heller ikke begive jer ud på lange vandreture, da de fleste attraktioner ikke kræver det.
  I kan her læse om vores road trip, og vores andre oplevelser i landet:
  – Road trip: http://www.backpackerne.dk/road-trip-costa-rica/
  – Rio Celeste: http://www.backpackerne.dk/rio-celeste/
  – Amerikanske kæmpekrokodiller: http://www.backpackerne.dk/costa-rica-amerikanske-krokodiller/
  – 5 must-see oplevelser: http://www.backpackerne.dk/naturoplevelser-costa-rica/
  – Hvis I også vil på stranden, er Puerto Viejo et godt sted 🙂

  Med hensyn til overnatningspriser kan vi ikke sige hvor meget det ligger på, når I skal have et privatværelse, da vi selv enten sov i vores campinghængekøje eller på hostels.
  Vi betalte selv mellem 10-15 USD per person for dorm-værelser, så I skal regne med at beløbet er over det. Der findes mange hostels med privatværelser, som ofte er langt billigere end hotelværelser 🙂

  Håber det besvarede nogle af dine spørgsmål, og hvis du har flere er du velkommen til at skrive til os på Backpackerne@hotmail.com.

  Bedste rejsehilsner,
  Mads & Camilla – http://www.backpackerne.dk/

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account