This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3537602
  Anonym Anne-John

  Hej.

  Mig og min kæreste skal til Australien efteråret 2012. Vi snakker om at købe et letvægtstelt som vi kan have med i rygsækken, men vi er i tvivel om det er en go ide, om vi ville få det brugt i forhold til at vi skal slæbe på det. Man kan jo overnatte gratis i nogle af nationalparkerne, så måske man kan spare nogle penge, men er det det værd i forhold til besværet?

  #3537623
  Anonym Karin

  Hej
  Det kommer vel an på hvordan i vil rejse rundt.
  Uden at vide det tror jeg at hvis i vælger bus skal i glemme teltet – i kommer vist ikke i nærheden at national parkerne. Men hvis i vil købe eller leje bil er i jo selv herre over vejen. Mange sover i bilerne, madres bag i eller også køber/lejer man en mindre autocamper – vi lejede en – på størrelse med en Hi-ace. Her kan du sove og har også muligheden for at lave mad. Hvis i vælger at køre i egen bil så kan det anbefales af købe en kortbog -“camp five” eller hvad nr de nu er nået til. Her er der vist alle de billige og gratis overnatnings muligheder der er. Vi gav 50 $ for den og sparrede rigtig mange penge på overnatninger.
  Go’ tur.
  Karin

  #3538350
  Anonym Ahlborn

  Som Karin siger kommer det meget an på hvordan man vil rejse. Personligt er jeg stor tilhænger af hostels og de billigste værelser, dorm rooms, da det typisk er der andre backpackere bor, og man møder derfor en masse mennesker disse steder og kan udveksle erfaringer osv.

  Hvis i vil lege en camper, kan i evt. lege en wickedcamper: http://www.wickedcampers.com.au/
  Prøvede det ikke selv, men de er overalt i australien.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account