This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3510768
  Anonym MK

  vi er 2 kammerater som lige har bestilt en tur på 5 uger til usa ved fdm-travel. rejsedato den 7 juli 2007. vi er henholdsvis 21 aar og 23 aar.
  det kostede 30600kr i alt: det var for 2 flybilletter til san francisco t/r´(de kostede 8500 pr stk). 1 compack bil ved holiday auto (kostede 10000 for 5 uger inkl forsikring) afbestil forsikring. ulykkeforsikring, 2 dage på motel i san-francisco.
  Er det en fair pris?

  vi har tænkt os at se lidt af san francisco- derpå videre til yosemit, death vally, las vegas, bryce canyon, grand canyon, laughlin, LA, santa maria og saa til san francisco.
  Er det en god oplagt rute? kan det lade sig gøre på 4-5uger?

  Noge der ved hvad bilmodel en compack højst sandsynlig er ved holiday auto? aargang ca?

  Lyder den tur ikk vild:0)

  #3510769
  Anonym camillabacher

  Det lyder rimeligt realistisk med den tur på 4-5 uger. Men det kommer jo alt sammen an på hvad I vil se. Natur eller by. Og hvor meget I gider køre..

  Check udlejerens hjemmeside, så kan I se bilmodellerne

  #3510770
  Anonym MK

  vi vil gerne se begge dele saa vidt muligt, vi tager stortset derover for se de store nationalparker,

  #3511046
  Anonym helle

  Det bliver en rigtig fed tur!! Sidste sommer var mig og kæresten på nærmest samme tur, endte dog bare i LA. Vi havde 30 dage til turen, og det passede os meget fint! Vi havde også lejet en compact bil ved holiday autos. Vi fik en chevrolet cobalt, der var et halvt år gammel, og udstyret med aircon, automat gear og autopilot… total lækker bil!! Naturen synes jeg personligt er rigtig fed, og noget man skal bruge lidt tid på… Prøv at overnatte i nationalparkerne, det er en god måde at komme lidt tættere på amerikanerne!! I kommer lige i sommerferien (vi var afsted fra den 17. juli til den 17. august), så der vil være proppet med amerikanere der også er på ferie!! Derfor er det også en god ide at bestille overnatning i nationalparkerne, hvis I regner med at være der i weekenderne!! Det kan gøres via en hjemmeside, og er ret enkelt. Hjemmesiden hedder http://www.nps.gov, her kan også læses om alle nationalparkerne, desuden vil jeg anbefale at I køber et årskort til nationalparkerne, da det sparer jer mange penge i det lange løb… Det kan I også læse om på hjemmesiden!!
  Hvis I er interesseret i hvad vi gik og lavede i de 30 dage vi var i USA, har vi en travellog med billeder og beretninger, den hedder http://www.travellog.dk/helle_og_gert

  Har I spørgsmål er I også velkomne til at skrive med dem!

  Håber I får en kanon tur… det havde vi!!!

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account