Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3527093
  Anonym Anonym

  Vi er to piger der skal på et 6 uge langt roadtrip i NZ i febuar/marts måned, vi har forelsket os lidt i Wicked Campers… Er der nogen som kender til firmaet? Det næste spørgsmål er så hvor godt man skal forsikre sig, når man skal ned og kører i den falske side af vejen… Er det nok med den standart forsikring som følger med eller skal man vælge at give 10$ eller helt op til 20$ mere om dagen for at være på den sikre side, og for at minimere selvrisikoen?… Hvad har folket gjort? Hjææælp vi er ret så meget i tvivl!!!

  #3527094
  Anonym Schalde

  Jeg og en veninde har selv lejet/booket en bil på NZ, dog et af de såkaldte “spaceships” (stationscar med indbygget seng og gaskomfur mm.). Vi valgte at dække os helt ind, da der kan gå så mange ting galt – fx. hvis en anden bil bakker ind i dig på parkeringspladsen eller lignende. Det var selvfølgelig dyrere, men så skal vi til gengæld heller ikke bekymre os spor eller være nervøse for at der sker noget.

  #3527136
  Anonym Anonym

  Jeg har også været med en veninde rundt på NZ og vores valg faldt også på fuld forsikring. Vi lejede igennem Jucy og havde en slags minicamper, der fungere som man kender fra en campingvogn, hvor spisepladsen kan lave om til soveplads og så er der lille køkken med 2 gas og et lille køleskab.. det er dyrere men til gengæld skal man ikke stå ude og lave mad hvis det regner og man kommer heller ikke til at gå hinanden på nerverne i den trange plads..og vi havde automatgear, som er et hit i det bakkede landskab (men overvej at prøv det hjemmefra, hvis I ikke allerede er bekendt med det..)..et andet tip er også at hvis man har mulighed for at lave mad, kan man med fordel sparer nogle overnatninger på campingpladserne ved at holde ind ved parker, legepladser eller lignende og sove – der er mange offentlige toiletter rundt om i selv de små byer..det sparer jer for ca. 20-40$ pr nat og er helt lovligt så længe der ikke står andet. Vi var selv lidt urolige over det de første par nætter men når man vågner op ved siden af andre backpacker så kommer man hurtigt over det..men glæd jer, det er et fedt land!

  #3527241
  Anonym Nicko

  skal rejse i marts.. nogle firma navne, hjemmesider i kan anbefale til bil/camper udlejning..

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account