Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3666320
  Anonym Laura

  Hej med jer.

  Jeg planlægger at rejse til Fillipinerne i maj og juni, måske længere. Jeg har rejst en del i Asien og altid været glad for det.

  For første gang rejser jeg alene, og vil meget gerne modtage råd om, hvad man skal se, hvor der er godt tage hen, hvis man gerne vil ud på trekking, dykning og lave frivilligt arbejde og møde andre backpackere.

  Har du været på Fillipinerne og evt. har forslag til en rute eller råd vil jeg blive meget glad :).

  #3670879
  Anonym Joakim

  Hej Laura,
  Jeg smutter til Filippinerne fra juni til juli, og undre mig selv over nogle af de spørgsmål du selv stiller! Dykning og trekking er lige mig så sig til hvis du vil have en rejsebuddy noget af tiden 🙂

  #3671681
  Anonym Mads & Camilla

  Hej Laura,

  Vi rejste rundt i Filippinerne for ca. halvandet år siden og har skrevet om vores oplevelser derfra som inspiration til andre. Vi besøgte Boracay og Bohol da vi var der, som byder på både mulighed for at trekke, se Chocolate Hills, Tarsier, god dykning på Bohol og nyde nogle gode strande!

  Du kan læse om vores oplevelser her: http://www.backpackerne.dk/category/filippinerne/

  Vi kender også en familie der lige er kommet hjem fra Filippinerne, som også har rejst rundt i Cebu området. De har blandt andet svømmet med hvalhajer. Du kan finde dem her: http://de5stikkeraf.dk/

  Udover at tage til Bohol og Boracay, ved vi fra andre rejsende vi har mødt, at Palawan og El Nido er to andre gode destinationer at besøge. Vi læste selv op op at man kan besøge rismarker og vandre op af vulkaner på hovedøen, men nåede desværre aldrig derhen.

  Håber vi har svaret på nogle af dine spørgsmål og givet dig noget inspiration til hvor du skal tage hen. Rigtig god rejse når du skal afsted!

  Bedste rejsehilsner,
  Mads & Camilla – http://www.backpackerne.dk/

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account