This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3547053
  Anonym TrineLehmann

  Hej alle,
  Jeg rejser til Asien i næste måned, og i den forbindelse ønsker jeg at arbejde frivilligt i nogle måneder i Cambodja.
  Jeg har fundet de danske frivillige organisationer; http://www.saveaheart.dk og http://www.projects-abroad.dk, som tilbyder stort set det samme ift. projekter, indkvartering mm., men prisen er dog meget forskellig.
  Er der nogle af jer der har erfaring med disse? Både gode og dårlige?

  Tak
  Mvh Trine

  #3547061
  Anonym TrineLehmann

  Hej Sandie,

  Tak for dit svar. Jeg synes også det lyder rigtig fint med Projects Abroad:-)

  mvh Trine

  #3547059
  Anonym SandieTaylor

  Jeg har rejst med Projects Abroad – lavede frivilligt arbejde på Jamaica 🙂 Synes det var godt og sikkert. Du føler de er der for dig, og de virkelig vil have du får det bedste ophold – de advare dog lidt for meget engang imellem (f.eks. måtte vi ikke hænge ud med de jamaicanske drenge.. ikke at det blev holdt – men de anbefalet det ikke) men det er sikkerhed først for dem. vil klart anbefale dem!

  #3547063
  Anonym Tine

  Hvis du gerne vil arbejde på en skole i cambodja, så kunne du også prøve helpx.com eller workalot.com der er mange skoler/børnehaver osv som søger frivillige og så går pengene som oftest direkte til lokal befolkningen. Synes dog at du skal tænke dig om hvad du vil fx så er det måske ikke altid så godt at arbejde på børnehjem, da børnene som i forvejen har oplevet svigt bliver knyttet til dig og så oplever svigt igen når du rejser videre…Ikke for at blive moralsk, men der er dårlige sider af al ting 🙂 God tur, Cambodja er fantastisk!

  #3547082
  Anonym Volunteer Aid

  Hvis du kunne overveje frivilligt arbejde i Thailand i 3 måneder, så har vi mange muligheder. Se mere på http://www.vaid.dk I Cambodia er der mange projekter med behov for frivillige, blandt andet Green Gecko, som arbejder med gadebørn. Held og lykke med jagten:-) MVH Katrine

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account