Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3506052
   G.M.

  Hej!
  Er der nogen der har lyst til at lave frivilligt arbejde på Bali – entent socialt eller indenfor miljø? Jeg vil selv være dernede og kan derfor sørge for at alt er i orden. Det er en fantastisk mulighed for at opleve øen udenfor masseturismen – opleve en kultur der sætter sig fast for livet!

  #3506084
   Anonym

  Hi
  jeg vil da meget gerne høre nærmere hvad det drejer sig om….
  Venligst Angelina

  #3506087
   Karina Petersen

  Hey..

  Vi er 2 friske tøser som netop nu sidder og søger på goabroad.com, vil også meget gerne høre nærmere..

  #3506164
   G.M.

  Arbejdet på Bali er ude i en lille landsby kaldet Jegu. Her vil det være muligt at arbejde med undervisning, lege med børnene i den lokale børnehave, arbejde med HIV/ AIDS oplysning og miljø/ forurening. Det er også muligt at tage del i det lokale landbrug, både med udvikling og det deciderede arbejde i rismarkerne. Under opholdet vil i også blive godt introduceret til den balinesiske kultur via workshops og ekskursioner. Jeg rejser dertil snart og vil derfor være på stedet indtil marts i hvert fald. Her kan jeg sikre mig at alt er i orden og alle er tilfredse.
  Hvis i vil vide mere, så prøv at gå in på Global Contact, Mellemfolkeligt Samvirkes rejseprogram http://www.globalcontact.dk og læs mere her. Det er igennem dem jeg arrangerer opholdene. Her kan i også maile til mig direkte. Glæder mig til at høre fra jer.

  #3506419
   Trine Berg

  Hej
  mig og en veninde snakker meget om at tage ud som frivillig, men vil gerne være tilbage inden studie-ansøgningerne, så 6 mdr er for meget… Hvor lang tid er det?

  #3506435
   G.M.

  Hej igen
  Et ophold til Bali er på 3 måneder – og det kan forlænges efter ønske.
  Venligst GM

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account