This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3524517
  Anonym pederpedal

  Vi er to unge, der skal koere rundt i Californien i ca. tre uger i maj. I den forbindelse er vi kommet til at taenke paa, om en gps er en god ide eller om det er muligt at klare sig uden (evt. koebe en kortbog)? Vi har lejet en bil gennem AVIS og de vil ha’ 1185 oveni billejen for en gps. Er det ikke i overkanten?
  Paa forhaand tak.

  #3524519
  Anonym Daniel Madsen

  Jeg har kørt rundt derover uden GPS. Vi brugte bare kort….
  Men det er helt sikkeret bedre at vente og leje den derover direkte hos udlejnings firmaet, så kan du også betale med dollors…
  Du burde faktisk vente og leje bil når du kommer frem, for det er langt billiger at leje derover…
  Du kan evt. bruge alamo.com. Det kan betale sig nu hvor dolloren er så lav.. Avis i danmark score bare den gevinst ellers…

  Mvh.
  Daniel

  #3524571
  Anonym Peder og Maja

  Mange tak for svar.

  #3524751
  Anonym Erling Markussen

  Skal selv derover til sommer. Har før kørt 5000 km kun efter kort og det går fint “ude på landet”. Men skal man finde den rigtige afkørsel i en storby – eller et hotel sent om aftenen – er en GPS rar at ha’
  Den mindste Garmin eller Tom-Tom incl USA kort kan købes overalt derovre for 200-250 USD. Sælge den til en anden USA rejsende i DBA når i kommer hjem og i har haft navigation for 500 kr.
  Kortbogen Rand McNalley Road Atlas er vældig god og beskriver også en del seværdigheder.
  God tur.

  #3524815
  Anonym Anonym

  Med respekt, det er altså ikke rigtigt i alle tilfælde at det er billigere at leje bil lokalt i USA. Jeg har rejst der igennem mange år (kørt over 20.000 km), og har fået de bedste deals ved at bestille hjemmefra (det kunne bare ikke lade sig gøre for 30 år siden hvor jeg var derovre første gang som 19-årig)
  Jeg har aldrig haft en GPS i staterne, men der er ingen tvivl om at det vil hjælpe gevaldigt med at finde rundt i storbyerne, selvom det sagtens kan lade sig gøre med kort, især når man er flere i bilen. Rand McNalley er fremragende i den forbindelse.

  Enjoy
  Michael

  #3524948
  Anonym Claus

  Har været i Californien og nabo stater 3 gange og skal igen i år.
  Kun i San Francisco; LA og San Diego tror jeg gps er godt at have, de er temmelig svære at finde rundt i, San Francisco lærer man dog hurtigt at kende.

  Brug Mcnally kort det er guld værd.

  Ang. bil vil jeg anbefale http://www.autoeurope.dk (bruger ofte Alamo derovre, har nok en god aftale) Her koster en gps ca. 750 kr. for 3 uger, man kan også købe en herhjemme og så har man jo den. en kollega bruger altid http://www.thrifty.com men de er lidt dyrere.

  #3526076
  Anonym Anonym

  Man kan altså nemt finde en billig GPS i fx Bestbuy… Er klart nemmere end at sidde og rode med et kort.

  #3528583
  Anonym Brian

  Vi er 4 gutter der skal der over her i juni skal kører fra New York til Miami altså østkysten vi skal helt klart have GPS med vi har undersøgt til bunds hvor det er billigst at leje bil og her er viogså kommet frem til autoeurope.com her skal vi give 4500kr for 11 dage i luxusbil (cadillac). Avis er alt for dyr.

  #3530516
  Anonym Daniel

  Nogen som ved om det er muligt at bruge sin egen GPS, eller om de bruger en anden form for stik i USA?

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account