This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3503716
  Anonym badassmads

  Hej! Skal til usa her til marts, og står og skal vælge tranportsform indenrigs. Valget står mellem greyhound (bus) og amtrak (tog)… amtrak tiltaler mig egentligt mest, da det er mest behageligt og måske enda også billigst. Er der nogen der har erfaringer, og som måske kan anbefale en af de to transportformer? Det kunne jo være at det er totalt fedt at køre i bus i USA? Og at togene er skod…

  #3503728
  Anonym William

  En anden metode er at dele en bil med en anden:
  http://www.craigslist.org/rid/

  #3503732
  Anonym Anonym

  Tjek markedet for flypas – det skulle efter sigende være ganske billigt. USA har også flere lavprisfly selskaber, som flyver billigt.

  #3503725
  Anonym Jesper Jensen

  Amtrak er det bedre valg og har gode priser for udlændinge. Tjek http://www.amtrak.com. Men som togselskab er deres dækning selvfølgelig begrænset. Toget kører gennem nogle smukke områder og komforten er god.

  Greyhound http://www.geyhound.com er den billige løsning som også har stor dækning. Det er også den eneste mulighed økonomisk for de fattige amerikanere, så her møder du ALLE amerikanere. Det kan både give gode og dårlige oplevelser.

  Mit bedste råd er selv at tjekke nærmere på de to muligheder – deres hjemmesider fortæller om rutenet, priser, rabatkort etc. Tjek også om du skal købe evt. rabatkort inden du kommer til USA.

  #3503726
  Anonym Anonym
  #3503879
  Anonym ulrik sørensen

  jeg har været i usa flere gange…jeg rejser max.5 timer med greyhound…hvis rejsen tager mere end dette flyver jeg…det er nemlig ret billigt….tjek bla.southwest.com

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account