This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3532109
  Anonym – bartholdy –

  hejsa. jeg og 2 kammerater skal til usa her d.11 marts og 2 uger frem. så ville høre om der er nogle af jer herinde har kørt af highway 1 fra los angeles til san fransisco og tilbage igen. og om hvor langtid det tager hver vej?. og er det urealistisk og køre fra la til san fransisco på en dag? og hvad er der og se undervejs? og hvordan er vej forholdende på vejen evt kødannelser osv. på forhånd tak mvh thomas.

  #3532115
  Anonym Anonym

  okay tak for hjælpen det må jeg lige kigge lidt nærnmere på. hilsen thomas

  #3532114
  Anonym Thomas
  #3532134
  Anonym Louise

  Min kærste og jeg kørte af Highway 1 i maj 2009. vi kørte fra San Fransico ved 12 tiden og var kommet lidt længere end til Hears castle ved 22 tiden.

  vi var forbløffet over hvor smukt det var ved solnedgang, har fået nogle virkelig gode billeder med hjem. Der er ikke rigtig nogen veje man kan dreje af på, ud over når i kommer til Hearst castle, så for vores vedkommende var det mest at nyde udsigten og kører bilen (der er nogle ret skarpe sving og ikke meget plads)

  God tur
  Hilsen louise

  #3532150
  Anonym Henrik Lange

  Hej Thomas

  Du kan finde svar på de fleste af dine spørgsmål på Highways-USA.com, der har en hel artikelserie om Highway 1 fra Los Angeles til San Francisco – samt den del af Highway 1, der ligger nord for San Francisco. Men kort fortalt, så er det meget urealistisk at køre hele Highway 1 på en dag. Det kan ganske enkelt ikke lade sig gøre. Det kan kun gøre på motorvejen mellem de to byer. Læs mere på http://www.highways-usa.com/highway1/

  Du har også fået øje på Route 66: Og den er beskrevet detaljeret på Highways-USA.com stat for stat. Her er linket http://www.highways-usa.com/route66/

  #3532198
  Anonym Davni

  Turen kan godt klares på en enkelt dag hvis I kommer tidligt nok afsted, men vil også anbefale en overnatning undervejs.
  Så er der også tid til at kunne stoppe undervejs, især føreren kan gå glip af meget uden stop, der er mange sving og andet der kræver opmærksomhed (har selv været tæt på at ramme en hjort)
  Det er især naturen og udsigten der er turen værd, men især Heast Castle er populær (der kan være rigtig mange turister)
  Der er også mulighed for at komme ud og se hvaler, især fra Monterey er der mange ture.

  Davni
  http://www.vegastravel.dk

  #3532215
  Anonym thomas bartholdy

  okay men kan i evt anbefale en rute som man kan nå på en dag? og hvor man stadig kommer til og se noget af highway 1. og så kunne vi også rigtig godt tænke os og komme forbi Big Sur hvilket efter sigende skulle være rigtig flot. mvh thomas

  #3532216
  Anonym – bartholdy –

  okay men kan i evt anbefale en rute som man kan nå på en dag? og hvor man stadig kommer til og se noget af highway 1. og så kunne vi også rigtig godt tænke os og komme forbi Big Sur hvilket efter sigende skulle være rigtig flot. mvh thomas

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account