This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3527137
  Anonym Anonym

  Har været her en gang før med samme spørgsmål, men fik ikke rigtig svar, så prøver lige igen. Min kæreste og jeg skal leje bil i USA. Er der nogen der har erfaringer med det? Er det billigst hjemmefra? Er der mulighed for de små autocampere (nærmest varevogne), ikke de der kæmpe mobilhomes. Og hvad koster det? Synes det er svært at finde rundt i. Vi skal først rejse rundt i syd- og mellemamerika, så vi har lidt tid at give af endnu, og overvejer at leje selv, men kender ike til hvor let det er. På forhånd mange tak
  Anna-Louise og Thomas

  #3527167
  Anonym Anonym

  Hej med jer, jeg må nok også skuffe jer, da jeg heller ikke har et godt svar. Men da jeg selv har overvejet en tur til USA i motorhome, så har brugt lidt tid på at kigge rundt på nettet, men må nok konstatere at Amerikanerne elsker alt der er stort også deres motorhomes. Jeg har simpelhen ikke kunne finde små campere som man kan i fx AU og NZ. I kunne evt leje en alm. bil og tage et telt med, ellers er der jo altid Cruise America:-) Eller evt ringe rundt til rejsebureauer i DK de ved nok en masse vi andre ikke ved, måske har de et par gode tip og nogle priser.
  Jeg ved dog at priserne vil afhænge af hvornår i er i USA, i sommer mdr. er det dyrest at leje bil/camper. hvad end i finder ud af så bare vær opmærksom på at i har de rigtige forsikringer på det i lejer og læser alle betingelserne godt igennem.
  PS: Skulle i falde over en lille camper må i da godt give det videre
  God tur

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account