This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3687104
  Anonym Benyamin

  Hejsa!
  Vi er et par som har besluttet os at tage på en backpacker rejse. Der er kun meget få ting som er bestilt hjemme fra, da vi ønsker at tage så meget af turen som muligt en dag af gangen.
  turen er:
  Vi tager fra københavn til Nepal i Marts. I Nepal har vi booket en trekkingtur kombineret med 3 i junglen også. denne tur har i alt en varighed på 11 dage og alt i alt har vi en lille måneds tid i Nepal, inden den flyet så går mod Bangkok. Cirka 2 måneder efter flyet er landet i Bangkok, har vi et nyt fly som vi skal nå fra Vietnam til Bali. Her har vi så en måned inden vi skal hjem.
  I Bangkok har vi på forhånd booket de 3 første nætter, bare for at være sikker på at have et sted og sove og lige falde til. og så har vi også på forhånd booket at vi skal have taget dykkercertifikat på øen Kho tao.

  Men som i kan se, så har vi cirka 14 dage i Nepal og 7 ugers tid fordelt på Vietnam, Laos, Cambodja og Thailand. Så vi kunne rigtig godt tænke os at høre fra tidligere rejsende eller kommende rejsende som har oplevet/læst om nogen spændende steder i de pågældende lande. Vi interesser os fra alt. lige fra kulturelle ting til actionprægede ting som Bungy-jump og river rafting.

  Vi håber virkelig at høre fra nogen som kender nogle gode steder at se/opleve nogen fede ting.

  Mvh.
  Benyamin og Simone

  #3693783
  Anonym Emil

  Hej

  Var selv i Asien for et par år siden, og stort set rundt over det hele.
  I Laos kan jeg varmt anbefale Gibbon Experience oppe nord på. Det er måske lidt pebret, men absolut det hele værd! Zipline igennem junglen – nogle op til 5-600 meter lange og højt oppe over trætoppene. Desuden overnatter man i et træhus, hvor eneste adgang er via zipline.
  Vietnam er et fantastisk land, hvor vi rejste fra nord til syd i en måneds tid. Vi købte en motorcykel i Hanoi og solgte den igen i Saigon. Der er rigtig meget at se, og Halong Bay er et must! Mange kulturelle oplevelser – helt tilbage fra rigtig gammel tid og op til krigen.
  Cambodia er også et dejligt land. Ved havnen i Kampot kan man få nogle fantastiske retter med krabber i deres berømte pebersovs – en peber, der vidst har været verdens bedste en gang. Ellers er Koh Rong et visit værd. På den anden side af, hvor folk bor, er der en rigtig lækker strand, som man stort set kan have for sig selv. Ellers er Angkor Wat og områderne rundt om selvfølgelig også et must. Hovedstaden Phnom Penh har også meget at byde på med deres historie om Pol Pot, Killing Fields osv.

  Kan dog varmt anbefale at tage til Java i Indonesien. Der er vulkanen Mt. Bromo værd at stå op efter og se udsigten ud over. Ellers er templerne Borobudur og Prambanan et kig værd. Bliv ikke overrasket, hvis I ender med at blive en større attraktion en selve templerne. De lokale står i kø for at få taget billeder sammen med dig. 😀

  Vil dog sige, at det bedste er at kaste sig selv ud det og se, hvad der sker. Man møder så mange andre backpackere, der har oplevet og kan anbefale ting. Pas på med at bestille for meget hjemme fra, da det typisk kan gøres billigere på stedet. Overnatning findes overalt, og det er nemt at presse dem i prisen – et generelt råd i Asien er, at man ALDRIG skal betale den pris, de fortæller. Mange gange oplevede vi at betale halv pris af, hvad andre havde betalt.

  Skriv endelig tilbage, hvis der er flere spørgsmål – eller behov for uddybende kommentarer. 🙂

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account