This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3500155
  Anonym Backpackers Online

  Hej med jer.
  Jeg rejser til Panama til jul sammen med en veninde. Problemet er bare, at vi ikke kan finde ret mange oplysninger om dette land. Så hvis I har været der eller kender nogen der har, ville det være rart at få nogle gode råd,- hvad skal man se, hvordan er overnatningsmulighederne, hvad skal man passe på…osv?

  KH. Christina

  #3500156
  Anonym Backpackers Online

  Jeg var i Panama maj måned i år.
  Havde selv store problemer med at finde informationer, selvom jeg er ansat i et rejsebureau.
  Første indtryk er at de ikke snakker særlig meget amerikansk, selvom USA har haft militære styrker i landet for en rum tid. Landet er ikke specielt udviklet, og vejene kan uden for Panama City være ret så spartanske.
  What to do…..
  Tjahh, Kanalen er et must. Selvom jeg erikke er teknisk interesseret, var det meget spændende at opleve dette bygningsværk, der har været så længe undervejs, og med en impornerende historie bag sig. Miraflowers er nok stedet du vil få mest glæde af. De har en webside med webcam. Panama By er en sjov blanding af gammel fæstning, med udsigt til business district og de høje skyskrabere. Selve byen har ikke det store at byde på, selv det antropoligiske museum bestod af 1 (læs ET) rum, med ca 14 stenfigurer. Strandende mod øst, er usle og sleet ikke besøgt i løbet af ugen, kun weekenden kan smale lidt folk. De er hverken rene eller specielt hyggelige. Nordfor Panama City (ca. 2 timer i bil) kan man bl.a. opleve de gamle fæstninger og se stedet hvor de har kæmpet slag mod fjendtlige skibe. ikke meget at se på, men køreturen det sidste stykke er rar og for naturelskere udemærket. En ting du dog ikke må undvære er Regnskoven. Glem prisspekulation, tag afted. De har virkelig en imponerende natur, der var det absolutte højdepunkt på turen. Men derved blev det næsten også. Ikke minded på Turister, mest business folk, og som sagt, er engelsk ikke specielt udbredt. Vores guide til Miraflowers måtte have hjælp til at formulere sig korrekt.
  Du er mere end velkommen til at få mere specifik info, send blot email.
  OBS ! Lonely planet er IKKE specile god, vi løb ind i mange skuffelser, og upræcise oplysninger.
  GOD TUR (trods alt..)

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account