This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3537468
  Anonym Annika8D

  Hej
  Jeg skal ud at rejse i 6 måneder. Jeg skal rejse rundt i Asien i 3 måneder, NZ 1½ måned og Australien i 1½ måned. Jeg har pt. 75.000 kr. tror i det er nok? Jeg har tænkt mig at spare på overnatning, spisning osv. og primært bruge pengene på nogle fede oplevelser, samt transport rundt i landene selvfølgelig. Men tror i, at det rækker? Jeg har købt flybilletter.

  #3537470
  Anonym Jens

  Hej Annika!

  75.000 skulle være mere end rigeligt såfremt du holder dig til hostels, spiser lokalt mad etc.

  Regn med at brug ca. 25.000 i Asien hvis I bor i dorms, spiser lokalt med et par undtagelser i løbet af ugen, får dykkerkursus, bustransport etc.

  Derudover skulle de resterende 50.000 nok kunne række til turen i NZ/AUS og der er nok også penge til alle de adventure oplevelser i skulle have lyst til.

  Ha’ en rigtig god tur!

  #3537471
  Anonym Annika8D

  Lækkert, og tusind tak, det får jeg helt sikkert 🙂

  #3537472
  Anonym thaihenrik

  hej

  6 måneder bare det var mig hehe jeg må nøjes med 4 uger i november/december til bangkok og hanoi 🙂 håber du får dig en god tur med mange gode oplevelser og får taget mange billeder som vi kan måske får se her på siden .

  go vind til østen fra Henrik

  #3537895
  Anonym TheisM

  Hej Annika

  Jeg har to kammerater der lige er kommet hjem fra en rejse der minder meget om din. De rejste rundt i Thailand, Laos, Filippinerne, og var et smut i Hong Kong. Derudover var de 1 måned i New Zealand hvor de sov i campervan, og 1½ i Australien i en stationwagon. De skydivede, bungejumpede, og tog dykkerkursus i AU og NZ, og dykkede en del i Asien. De var vist oppe at bruge noget der lignede 110.000 kr. (hvilket var inklusiv flybilletter). Håber det kan give dig en idé om prislejet.

  Med venlig hilsen
  Theis Mikkelsen

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account