This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3505873
  Anonym Jesper Jensen

  Et godt råd er ikke at lave en hjemmeside, men i stedet melde sig til en af de mange dagbogssider på nettet.

  Det er de gode til i Sverige – her er 2 gode links:
  http://www.mintur.se/
  http://www.resdagboken.se/

  #3505874
  Anonym Trine

  jeg brugte surftown.dk og det kan bestemt ikke anbefales. Selvom min hjemmeside (mohnton.dk) blev find nok og jeg fik mit eget domæne (hvilket var primært hvorfor jeg valgte dem) prøvede de at snyde mig og servicen var elendig. Flere gange kunne man ikke gå ind på hjemmesiden fordi de havde lavet fejl.

  Næste gang jeg tager afsted bruger jeg et gratis side som travellog.dk eller dem han nævner ovenfor. De er rimelig tilregnelige og lette at andvende.

  #3505876
  Anonym solskinsglad

  Jeg bruger http://www.b-one.net til samme formål, og der har absolut ingen problemer været. Sidst jeg rejste brugte jeg surftown, og der var problemer konstant (mine billeder og/eller hele sider forsvandt).

  #3505871
  Anonym lui

  Jeg står og skal til Australien i 9 måneder og vil gerne lave en hjemmeside så familie og venner kan følge med hjemme fra.

  Jeg ved der er en masse steder hvor man kan lave sin egen hjemmeside igennem, bla. 123hjemmeside og webbyen osv. Der skulle jo gerne kunne være plads til en del billeder og tekst. Er der nogen her inde som har gode erfaring fra nogen steder hvor der er plads til en del billeder og som ikke koster en bondegård pr mdr.?????

  Håber på en masse gode forslag.

  #3505888
  Anonym misslea

  Da jeg var i Sydamerika brugte vi http://www.getjealous.com, som er gratis at anvende. Her kan du få din egen standardhjemmeside, hvor du ka uploade billeder, dagbog, rejserute osv., hvilket vi har været rigtig glade for under vores rejse! For at du kan uploade ekstra mange billeder, skal du dog betale et mindre beløb, hvilket vi gjorde brug af, men det er altså stadig en meget billig og nem løsning, hvis du gerne vil have din egen hjemmeside!

  #3506082
  Anonym Peter

  Personligt synes jeg at http://www.travelpost.com har et rigtig godt og meget overskueligt tilbud i forhold til f.eks. realtravel.com og travelpod.com. Men kig på alle tre. De har mulighed for at uploade billeder, man har et lille kort, hvor man kan se rejserute og steder, man har været osv. Gode bud, synes jeg. Og så skal man ikke selv sidde med en masse html-halløj. Meget lige ud af landevejen.

  #3506169
  Anonym simoneb

  Har man MSN kan man også oprette en side igennem der….der er også plads til blogs/dagbog osv.

  Skal snart afsted så har oprettet en der:
  http://simonebendtsen.spaces.live.com/

  #3509222
  Anonym Kristina

  Prøv travellog.dk… Det er gratis og rigtig godt… MVH Kristina

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account