This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3539333
  Anonym Jesper1984

  Hej
  Min kæreste er blevet tilbudt et job 1,5år i USA. Jeg kunne virkelig godt tænke mig vi gjorde dette, da det er min største drøm. Jeg har fået afvide at det stort set er umuligt for mig at tag med hende, når ikke vi er gift. Er det rigtigt? Jeg vil rigtig gerne søge et job på forhånd, men kan man det og er det nødvendigt? Hvad med arbejds-tilladelse osv? Jeg er uddannet elektriker og ventilationsTekniker.
  Håber nogen ved mere om dette end jeg…

  #3539339
  Anonym Dennis

  Prøv snak med http://www.alott.dk
  de har et program i Usa

  #3539362
  Anonym Anonym

  Jamen Alott, dem betaler man jo kassen for, og det er frivilligt arbejde og au pair ophold de arrangerer, de kan ikke gøre noget for at skaffe et decideret job som elektriker eller lignende, som man evt. kan tjene penge på. Tror ikke det er det, han er ude efter…

  #3539383
  Anonym Jesper

  Ville være super med nogen der selv har prøvet noget lign. En der evt. Har nogle kontakter eller kender nogen der kan hjælpe. Men 1000 tak for svarene alligevel. Super fedt i gider bruge tid på at hjælpe!!!

  #3540590
  Anonym Anonym

  USA er ikke nem at få arbejdstilladelse i. Der skal visa til og de mange visa programmer har forskellige krav som så skal opfyldes. Prøv at kontakte ambassaden.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account