Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3504168
  Anonym Melacos

  Om en måneds tid begiver min kammerat og jeg os ud på et lille amerika-eventyr. Vores foreløbige plan er, at starte ud i New York, og så herfra bevæge os til vestkysten, og derpå videre til Mexico og sydamerika.

  Problemstillingen i vores tilfælde, er så, at vi er blevet gjort opmærksomme på, at man muligvis ikke kan få indrejsetilladelse i USA, hvis ikke man har en gyldig udrejse-billet. De amerikanske myndigheder skal med andre ord have garanti for, at man forlader landet igen, indenfor de 90 dage man højst må opholde sig i landet uden visum.
  Spørgsmålet vi ikke rigtigt har kunnet få besvaret ligger i, om man kan ‘nøjes’ med eksempelvis en bus – eller togbillet ud af landet, eller om de kun vil godtage en flybillet? Denne overvejelse skyldes primært det økonomiske i denne forskel, men dog også, at vi egentlig også havde planlagt, at se det nordlige Mexico, og altså ikke bare at flyve direkte fra USA til Mexico city.
  Ambassaden har vi allerede spurgt et par gange, men de lægger sig i en meget konsekvent linie mht. svarene, hvilket betyder at de faktisk overhovedet ikke svarer brugbart.
  Så hvis du ligger inde med en eller anden form for viden omkring dette emne, skal du være meget velkommen til at skrive.
  På forhånd tak.

  Espen

  #3508506
  Anonym Anonym

  På denne hjemmeside er der god info:
  http://www.highways-usa.com/rejsetips/pasregler.php

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account