This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3502734
  Anonym Lineheden

  Min veninde og jeg skal en tur til Australien og New Zealand i begyndelsen af det nye år. Under rejsen vil vi gerne arbejde lidt og ellers rejse rundt med Greyhound i Australien og i autocamper på New Zealand! Nogle der har erfaringer med de to selskaber og hvilket et der vil være det bedste for os at vælge.

  (Er jeg fejl på den når jeg har forstået det sådan at man skal flyve rundt med Alott? Kan man ikke selv bestemme hvilke transport man vil bruge fx Greyhound?)

  #3502736
  Anonym Rita

  Jysk Rejsebureau specialiserer sig i backpackers – måske er de de bedste til at finde billige flybilletter osv. Alott specialiserer sig i arbejde og studie ophold i udlandet – altså laver de to rejsebureauer helt forskellige ting = Svære at sammenligne.

  Efter min mening skal i slet ikke booke lokale busser, fly etc. hjemmefra. Vent til i kommer frem til Australien og New Zealand – primært af 2 grunde:

  1) Som mindre planlagt, jo mindre låst bliver i. Hvad nu hvis i har lejet autocamper og når i kommer derned får lyst til at købe en bil med 2 andre?

  2) Ofte er det billigere først at købe transport dernede. Så skal det danske bureau jo ikke have en fortjeneste 🙂

  #3502751
  Anonym @nd

  jeg synes i bare skal få en flybillet derned der er utrolig let at rejse rundt i australien der er masser af rejseselskaber/ agenter som kan hjælpe dernede og hvis i skal arbejde er det bare med at finde en jobagent og smide dit cv så hjælper de med at finde et arbejde. det “sværer” er alt papir arbejdet og der er alott okay men det kan godt klares selv…. greyhound er en god måde at komme rundt med… men en autocamper er heller ikke dum…. hvis i bare skal hurtigt fra A til B så prøv selskabet BRITZ de har tit hvor de skal have en camper tilbage fra f.eks cairns til alice springs så får man f.eks fem dage og 300$ fri benzin skal så betale forsikring og 5$ om dagen for leje… men en utrolig billig måde at rejse på…. har selv rejset med alott og så vidunderlige var de heller ik… men hvis man ik selv gider alt papirarbejdet så det okay smag og behag…(hos alott bestemmer du selv hvordan du rejser rundt bus fly tog m.m) rita har ret planlag ik for meget måske finder i stedet hvor der er super fedt (dem er der rigtig mange af)så er det nået træles at skulle kører den næste dag… håber det hjalp lidt… og ja australien kravler ind under din hud!!!

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account